X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Transfer ciąża o 2 tygodnie młodsza, bicie Serca zarodka 90 uderzeń
Odpowiedz

Transfer ciąża o 2 tygodnie młodsza, bicie Serca zarodka 90 uderzeń

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patrycja199725 Nowa

Wysłany: 26 września 2024, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Czy ktoś miał ciaze z transferu która wolno się rozwijała? Ja z transferu powinnam być w 8 tygodniu a zarodek jest wielkości 6 tygodnia (5 mm ) serduszko bije slabo 90 uderzen na minutę. Dwóch lekarzy wcale nie widziało akcji serca . Dostałam skierowanie do szpitala na wywolanie poronienia a w szpitalu znaleźli akcje serca . Na kolejne usg idę we wtorek ale nie wiem czego się spodziewać. Mam już dosyć. Pogodziłam się z poronieniem a tu takie coś. Miała któraś tak ? Jak się skończyło?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ