X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje TROJACZKI
Odpowiedz

TROJACZKI

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Geev Nowa

Wysłany: 6 września 2016, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamy przyszłych i obecnych trojaczkow! Zapraszam do forum. Podzielcie się swoimi przeżyciami, doświadczeniami i przemyśleniami. "W kupie raźniej " czekam na Was :)
    Ja obecnie mam skończony 32. tydzień ciąży i zaczynam niepewnie myśleć o nadchodzącym rozwiązaniu. Od 57. dni (24 t.c.) jestem w szpitalu na podtrzymaniu ciąży i ciagne ile się da! Dla dzieci każdy dzień się liczy więc z tygodnia na tydzień, z dnia na dzień stawiam sobie kolejne cele. Teraz czekam na 33. tydz.
    Jak to u Was było/jest?

zielarka, Arwi, aneta93, GRANAT, munequita lubią tę wiadomość

• kasza Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rety, gratulacje! Życzę zdrówka :) dla mamy i maluszków :)

Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
    Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda.. <3
    klz9vcqgoe25tgnv.png

klz9vcqggnhy4ejj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ