Wrzesień 2020
-
Baki1982 Dzisiaj, 08:16
Hej dziewczyny
Ja mam już stresik .
Mam termin cc na 7 września w salve.
Tydzień temu na wizycie dowiedziałam się ze mały ma 2400 i muszę go trochę podtuczyć przez te 3 tyg. bo jest ok.2 tyg za mały i to wina łożyska
Dostałam leki i zastrzyki i mam polegiwać.Przytyłam tylko 10,5 kg choć jadłam normalnie a nawet mąż sie czasem śmiał ze mialam zrywy ze jadłam wieczorami tyle co on.
Martwię się ze będzie za malutki choć sama jestem filigranowa i jak się rodziłam miałam 2600 a mąż 3500.
No i dodatkowo przez pandemię przy porodzie nie będzie męża i później przez te 3 dni pewnie tez nie bedzie odwiedzin:(
Któraś z Was bedzie tez rodziła 7 września w salve? -
nick nieaktualnyHej. Nie rodze teraz ale ze spokojem 2400 to juz nie taka mala waga a do terminu CC masz jeszcze czas. 2 tyg.mniejsze dziecko miesci sie jeszcze w normach. A w ktorym tygodniu ciazy Jestes obecnie?
No i z tego co piszesz Ty tez duza sie nie uridzilas wiec dziecko tez moze mniejsze sie urodzic. Wazne,ze urodzi sie juz o czasie czyli zwykle dzieci supet sobie radza. No i dobrze,ze obstawili Cie lekami i ze jestes pod opieka.
Rozumiem Twoj stres gdyz mam 2 dzieci z hipotrofia - niska masa urodzrniowa (syn waxyl 2040 a corka urodzona w 40 tc z waga 2700)
Pozdrawiam cieplo i staraj sie malo stresowac bo stres tez zle wplywa na przyrosty. Odpoczywaj,spaceruj i jedz zdrowo. -
inessa wrote:Hej. Nie rodze teraz ale ze spokojem 2400 to juz nie taka mala waga a do terminu CC masz jeszcze czas. 2 tyg.mniejsze dziecko miesci sie jeszcze w normach. A w ktorym tygodniu ciazy Jestes obecnie?
No i z tego co piszesz Ty tez duza sie nie uridzilas wiec dziecko tez moze mniejsze sie urodzic. Wazne,ze urodzi sie juz o czasie czyli zwykle dzieci supet sobie radza. No i dobrze,ze obstawili Cie lekami i ze jestes pod opieka.
Rozumiem Twoj stres gdyz mam 2 dzieci z hipotrofia - niska masa urodzrniowa (syn waxyl 2040 a corka urodzona w 40 tc z waga 2700)
Pozdrawiam cieplo i staraj sie malo stresowac bo stres tez zle wplywa na przyrosty. Odpoczywaj,spaceruj i jedz zdrowo.[/QUOTE
]
Teraz jestem w 36 tc +4 i w środę mam wizytę kontrolną więc okaże się jak postępy.
Również Cię pozdrawiam i dziękuję za słowa otuchy -