Wstrzymywanie oddechu w ciazy
-
Nie wiedziałam gdzie wrzucić ten wątek wiec dałam go tutaj. Mam pewien problem od poczatku ciazy. Zawsze miałam baaaaardzo dobry węch i znajomi śmiali sie ze mogłabym byc psem myśliwskim, ale teraz w ciazy stało sie to moim utrapieniem. A wiec z racji tego ze większość mocnych zapachów mi bardzo przeszkadza, zdaza mi sie czasem wstrzymać na chwile oddech albo kiedy jestem w miejscu gdzie cały czas to czuje, np przez otwarte okno w aucie naleca mi spaliny- jakoś tak z automatu zaczynam spłycać oddech nie wiem czemu tak robie, to jest jakby poza moja kontrola pozniej mam duża potrzebę wzięcia takiego mega pełnego oddechu. Kurde wiem ze to głupie raz ze pytanie, a dwa ze to robie, ale czy moje dziecko moze mieć problem z niedotlenieniem przez to maaaaatko, wstyd mi ze taki wątek zakładam, ale nie mam kogo sie zapytać bo rodzina twierdzi ze jestem nienormalna ze pytam sie o takie pierdoły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 14:46
-
Tami nie przejmuj się, miałam dokładnie to samo. Absolutnie nie może mieć problemu przez to Twój maluszek, musiałabyś na tyle wstrzymać oddech żeby zemdleć, żeby i on to odczuł. Tylko w czasie porodu pojawia się kwestia niedotlenienia przez niedostateczne oddychanie, no ale to przez godziny a nie sekundy
-