X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Wybieram się na parapetówkę, co kupić na preznet
Odpowiedz

Wybieram się na parapetówkę, co kupić na preznet

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dkdk Koleżanka

Wysłany: 19 lipca, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, idziemy do dobrych znajomych na kameralną "parapetówkę". Ich dom jeszcze nie skończony, ale tak jak wiele z nas, już mieszkają w nim:) Chciałabym im coś dać naprawdę ładnego, praktycznego, z klasą bez kiczu i żartów. Może być to również coś do ogrodu. Co proponujecie? Myślałam o ładnych kieliszkach do wina albo ręcznikach z mojego ulubionego sklepu Home and you:) Poradźcie..

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 19 lipca, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ma być praktycznie to może czujnik dymu? Zwłaszcza, jak mają kominek. Po tym, jak koleżanka w środku nocy musiała uciekać bo od komina zapalił się dach uważam, że lepiej mieć więcej zabezpieczeń niż mniej. Uprzedzając - dom był nowy, niecały miesiąc wcześniej się wprowadziła, remont po pożarze pochłonął 140k a z ubezpieczycielem do tej pory się szarpie. A jeśli ma być jeszcze coś użytecznego, to ręczniki, wazon, kieliszki - ja bym się cieszyła. Gdybym dostała fajne duże kubki (tak na 600-700ml) to też bym była zadowolona. Dobrą opcja może być też porządne prześcieradło jak tutaj https://satyna24.pl/przescieradlo-satynowe-z-gumka-180-190x190-200-brazowe-18/
    Pytanie - czy takie rzeczy ucieszą twoich znajomych? Może mają inne życzenia albo swój sprecyzowany gust. Kumpela prosiła o karty podarunkowe, jeśli już ktoś chciał coś kupić i argumentowała, że wybierze w sklepie pod siebie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia, 14:30

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ