Wybieram się na parapetówkę, co kupić na preznet
-
Dziewczyny, idziemy do dobrych znajomych na kameralną "parapetówkę". Ich dom jeszcze nie skończony, ale tak jak wiele z nas, już mieszkają w nim:) Chciałabym im coś dać naprawdę ładnego, praktycznego, z klasą bez kiczu i żartów. Może być to również coś do ogrodu. Co proponujecie? Myślałam o ładnych kieliszkach do wina albo ręcznikach z mojego ulubionego sklepu Home and you:) Poradźcie..
-
Jak ma być praktycznie to może czujnik dymu? Zwłaszcza, jak mają kominek. Po tym, jak koleżanka w środku nocy musiała uciekać bo od komina zapalił się dach uważam, że lepiej mieć więcej zabezpieczeń niż mniej. Uprzedzając - dom był nowy, niecały miesiąc wcześniej się wprowadziła, remont po pożarze pochłonął 140k a z ubezpieczycielem do tej pory się szarpie. A jeśli ma być jeszcze coś użytecznego, to ręczniki, wazon, kieliszki - ja bym się cieszyła. Gdybym dostała fajne duże kubki (tak na 600-700ml) to też bym była zadowolona. Dobrą opcja może być też porządne prześcieradło jak tutaj https://satyna24.pl/przescieradlo-satynowe-z-gumka-180-190x190-200-brazowe-18/
Pytanie - czy takie rzeczy ucieszą twoich znajomych? Może mają inne życzenia albo swój sprecyzowany gust. Kumpela prosiła o karty podarunkowe, jeśli już ktoś chciał coś kupić i argumentowała, że wybierze w sklepie pod siebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia, 14:30
-