X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Wysoka ale wolno rosnąca Beta HCG
Odpowiedz

Wysoka ale wolno rosnąca Beta HCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Apsik91 Nowa

Wysłany: 14 stycznia 2019, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

Jestem w 6 tyg ciąży. Kilka miesięcy temu poroniłam pod koniec 5 tyg. Teraz na wszelki wypadek poprosiłam o badania HCG (mieszkam w Holandii i nie jest to standardowa procedura), wyniki wyszlo 05.01.2019 34800 a 07.01.2019 48900, wg lekarza wyniki sa dobre, ale ja czytam wszedzie, że dużo za wolno wzrasta. Jakieś porady?

• Leira Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy takich wysokich wartościach bety przyrost masz zajebisty. Wszystko jest jak najbardziej OK!

Na USG będzie już zarodek z serduszkiem. Kolejne badania bety bym już odpuściła bo po uwidocznieniu serduszka beta może szaleć (spadać, rosnąć).

GRATULACJE :)

fulloflead lubi tę wiadomość

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ