X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Wysokie przepływy
Odpowiedz

Wysokie przepływy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Szanti99 Nowa

Wysłany: 7 lipca, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, 29 tydzień ciąży- czy któraś z was miała wysokie przepływy ? Jak to sie rozwinęło ? Biorę acard i heparynę aktualnie. Mialam USG wczoraj pani mówiła że ok ale patrzę w opis usg a tam że przepływy na pograniczu normy. Porównując z USG miesiac temu powinny spadać a niestety rosną . Chętnie poczytam wasze doświadczenia

• 94Donia12 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

W pierwszej ciąży 9 lat temu nie stosowało się jeszcze acardu, przynajmniej mi lekarz nic nie proponował, w badaniach prenatalnych 2 trymestru przepływy miałam mocno ponad normę, całą ciążę czułam się dobrze mimo sporej nadwagi, nie miałam nadciśnienia ani cukrzycy, urodziłam zdrowego syna w 42 tygodniu ciąży :)

🙋🏻‍♀️94
    👨🏻‍🦱93

13.10.2016 🩵
    SN 41+4
    4100g 62cm ❤️

14.09.2024 ⏸️
    02.10.2024 💔🖤

29.11.2024 ⏸️💞

13.08.2025 23:20🤰🏻💥
    Alicja 🩷 3710g 54cm ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ