X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Wysokie przepływy
Odpowiedz

Wysokie przepływy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Szanti99 Nowa

Wysłany: 7 lipca, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, 29 tydzień ciąży- czy któraś z was miała wysokie przepływy ? Jak to sie rozwinęło ? Biorę acard i heparynę aktualnie. Mialam USG wczoraj pani mówiła że ok ale patrzę w opis usg a tam że przepływy na pograniczu normy. Porównując z USG miesiac temu powinny spadać a niestety rosną . Chętnie poczytam wasze doświadczenia

• 94Donia12 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

W pierwszej ciąży 9 lat temu nie stosowało się jeszcze acardu, przynajmniej mi lekarz nic nie proponował, w badaniach prenatalnych 2 trymestru przepływy miałam mocno ponad normę, całą ciążę czułam się dobrze mimo sporej nadwagi, nie miałam nadciśnienia ani cukrzycy, urodziłam zdrowego syna w 42 tygodniu ciąży :)

🙋🏻‍♀️94
    👨🏻‍🦱93

13.10.2016 🩵
    SN 41+4
    4100g 62cm ❤️

14.09.2024 ⏸️
    02.10.2024 💔🖤

29.11.2024 ⏸️💞
    🔜 09.08.2025 czekamy na Alicję 🩷

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ