X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Wysokie przepływy
Odpowiedz

Wysokie przepływy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Szanti99 Nowa

Wysłany: 7 lipca, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, 29 tydzień ciąży- czy któraś z was miała wysokie przepływy ? Jak to sie rozwinęło ? Biorę acard i heparynę aktualnie. Mialam USG wczoraj pani mówiła że ok ale patrzę w opis usg a tam że przepływy na pograniczu normy. Porównując z USG miesiac temu powinny spadać a niestety rosną . Chętnie poczytam wasze doświadczenia

• 94Donia12 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

W pierwszej ciąży 9 lat temu nie stosowało się jeszcze acardu, przynajmniej mi lekarz nic nie proponował, w badaniach prenatalnych 2 trymestru przepływy miałam mocno ponad normę, całą ciążę czułam się dobrze mimo sporej nadwagi, nie miałam nadciśnienia ani cukrzycy, urodziłam zdrowego syna w 42 tygodniu ciąży :)

🙋🏻‍♀️94
    👨🏻‍🦱93

13.10.2016 🩵
    SN 41+4
    4100g 62cm ❤️

14.09.2024 ⏸️
    02.10.2024 💔🖤

29.11.2024 ⏸️💞
    🔜 09.08.2025 czekamy na Alicję 🩷

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ