X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Za grube łożysko
Odpowiedz

Za grube łożysko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gilgotek Autorytet

Wysłany: 30 maja, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was miała za grube łożysko i jak to się przełożyło na późniejsze etapy ciąży?

Jestem dopiero w skończonym 10 tygodniu ciąży, ginekolog stwierdził że łożysko jest za grube i jego struktura też jeszcze dodatkowo posiada zgrubienia.. bardzo mnie to martwi

♥️ 2020 - 👧🏼 córeczka

25.10.22 🕊👼🤍
    13.03.23 🕊👼🤍

🌈💜 12.2023 👶🏼 córeczka

⏸️ 13.04
    15.04 beta HCG 580,76
    23.04 beta HCG 6303
    ⏩ 02.05 6+5tc 0,77cm zarodek z 💓🥹
    ⏩ Czekamy na córeczkę 💓

PAI1 hetero, MTHFR hetero
    💉 Clexane 40mg, Acard 150,
    ❌ Encorton 5mg, Duphaston, Luteina - wyłączone w II trymestrze

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ