X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Zabieg łyżeczkowania
Odpowiedz

Zabieg łyżeczkowania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mersiak Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem 2 doby po zabiegu. Odczuwam straszne bóle macicy (tak jak podczas oczyszczania po lekach) i do tego mam podwyższoną temperaturę - ok. 38 st. Czy ktoś tak miał? Czy to normalne czy powinnam się zgłosić do lekarza?

3jgxskjo0p8dsc51.png
    Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków...
  • belladonna Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temperatura nie powinna być 38 st. Ja bym pojechała do szpitala. Po zabiegu możesz pojechać kiedykolwiek na IP.

• pakima Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szpital i nic więcej doszło podejrzewam że albo zabieg nie został dokładnie zrobiony albo doszło do infekcji.

km5smg7ymue8hf5u.png

ex2bcwa1bypjjnja.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natychmiast zgłoś się do szpitala na izbę przyjęć, nie powinnaś mieć gorączki, ani takiego bólu po łyżeczkowaniu.

• Edycia204 Koleżanka

Wysłany: 9 marca 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w tamtym roku mialam zabieg lyzeczkowania po wypisaniu mnie do domu zaczal bolec brzuch nic niepoamgalookazalo sie ze sle bylam wyczyzczona, po drugim zabiegu w domu dostalm goraczki i dreszczy, zabrala mnie karetka, prawdopodobnie stan zapalny

hchy3e3kxyb1ircx.png
    28.07.2014-- Aniołek --12 tc
  • pakima Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miała po porodzie naturalny dwa tygodnie po i też skończyło się gorączką. Odchody się zatrzymały i lipa...;/

km5smg7ymue8hf5u.png

ex2bcwa1bypjjnja.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ