X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Zajscie w ciaze po visanne odp prosze!
Odpowiedz

Zajscie w ciaze po visanne odp prosze!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • gwiazdeczka88 Ekspertka

Wysłany: 1 maja 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jestem chora na edometrioze, we wtorek mialam laparo mialam miec usuniety torbiel i ogniska endo jednak okazalo sie podczas zabiegu ze sa takie zrosty ze nic nie mogli usunac a na dodatek prawy jajowod jest calkowicie niedrozny. Zalamalam sie. Dalej mam to swinstwo w sobie. Dostslam visanne na 3 m-ce. Czy mam wierzyc ze zajde w ciaze ze te leki cos dadza. Jesli bylyscie chore i zaszlyscie w ciaze i jestescie z wroclawia to do kogo chodzilyscie ? Prosze dajcie mi jakies nadzieje.... jestem zalamana.

Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
    HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
    AMH 1,98
    06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków :-(
    13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków :-(, brak mrozaków
  • landka Znajoma

Wysłany: 5 maja 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja zaszlam w ciaze 3 miesiące po odstawieniu Vissane. We wrześniu miałam laparotomie a w lutym byłam już w ciazy. Powodzenia :-*

m3sx3e3kjjjyupiw.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ