X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje ZAKRZEPICA ŻYŁ/ ZATOR PŁUCNY
Odpowiedz

ZAKRZEPICA ŻYŁ/ ZATOR PŁUCNY

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i już sama nie wiem..

W środę trafiłam do szpitala, z problemami z oddychaniem, mianowicie ból klatki piersiowej plus ból pleców jednocześnie. Lekarz zrobił mi wyniki krwi i niby Ok. Ale di-dimery podwyższone nie dają mi spokoju (norma jest 500 ug/l ja miałam 714 ug/l) i to, że bez badania USG Dopplera stwierdził, że zakrzepicy nie ma..

Objawy nie zniknęły nadal, i zastanawiam się czy jechać jutro do innego szpitala czy sobie darować.. Czy taki ból pleców, i klatki piersiowej po lewej stronie w ciąży przy oddychaniu jest normalny.. :/

Zgłupiałam..

Czy u którejś z Was wystąpiła, zakrzepica żył ? Jakie były objawy, badania, postępowanie lekarzy ?

Czy może ktoś miał starcie bezpośrednio już z zatorem płucnym ? I jakie tutaj przed wykryciem pojawiły się dolegliwości i objawy..

Pozdrowienia..

3jvzp07w7jmagt8p.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ