Zapalenie pęcherza co robić
-
Cześć. Od zawsze łapało mnie zapalenie pęcherza, co jakiś czas. Jednak od kiedy urodziłam (2 lata temu) to jakiś koszmar. Ja praktycznie co 2 miesiące mam zapalenie pęcherza. Zazwyczaj na drugi dzień po stosunku… bardzo dbamy o higienę, a mimo to na następny dzień budzę się i czuje że zaczyna się. W tym roku miałam w styczniu i lutym i dzisiaj znowu. Już nie mam siły. Robiłam mocz i posiew i wszystko okej. Lekarze bagatelizują mówiąc, że najwidoczniej tak mam, że mam skłonności do infekcji. Do kogo się udać, jakie badania zrobić? Może któraś z Was jest w stanie coś doradzić. Boję się kochać z mężem, bo mam w głowie lęk przed infekcją.
-
Mi pomógł antybiotyk od ginekologa, (wcześniej brałam urofuragine i globulki) ale badanie partnera też ważne… bo on może czymś „zarażać” warto zadbać też o dobre nawilżenie podczas stosunku. Otarcia też powodują dyskomfort i zapalenie pęcherza, ja nawet po tamponach potrafiłam mieć .
Warto jest też zajrzeć sobie na stronę:
https://produktybonifraterskie.pl/ziola-na-pecherz-jak-naturalnie-pozbyc-sie-infekcji-drog-moczowych/
Są tutaj naturalne sposoby na pozbycie się infekcji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja, 09:51
-