X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Zespół Hiperstymulacji w ciąży
Odpowiedz

Zespół Hiperstymulacji w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marilen Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, w tym samym dniu w którym dowiedziałam się o ciąży ( pozytywny test) dowiedziałam się, że mam hiperstymulację. Brzuch bolesny i wielki, wody wnim podobno dużo, 5 torbieli, i jajniki miały w usg ostatnim 8x5cm. Miała któraś z Was to w ciąży? Jak was leczyli? Ja dostałam dupka 3x2, cyclogest 1x2 i clexane 80. Brzuch nie maleje, kiedy Wam to przeszło? Do szpitala kazali się zgłosić jeśli będę miała duszności. Nie mam więc nie idę. Ale czy to samo przejdzie? Bardzo boję się o dzidzię :(

7u229jcgzsq578gy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ