Żółta wydzielina, upławy
-
nick nieaktualnyWitam,
przy oddawaniu moczu na papierze znalazłam żółtą maź o konsystencji musu, lekko nieprzyjemny zapach, brak swędzenia, bólu. Czy to normalne? czy to może być groźne?? Czy ktoś tak miał? Jestem w 19tc3d do tej pory bez powikłań ciąża.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 14:40
-
Powinnaś to sprawdzić bo może to być infekcja tym bardziej jak nieprzyjemną ma woń. Przy infekcji nie musi koniecznie boleć czy też swędzieć, może wręcz przebiegać bezobiawowo.Infekcje w ciąży są niebezpieczne, ja radzę to jak najszybciej sprawdzić
Ps. Zwracaj uwagę czy podobne tematy już nie istnieją, bo często już są i niepotrzebnie zaśmieca się forum.
Spokojnej ciąży życzę i pozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 17:32
-
lepiej to skonsultowac z lekarzem, w ciazy zbalosci o zdrowie nigdy nie za wiele! jesli chcesz troche poczytac o infekcjach intymnych moge polecic ci stronke ***
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 24 kwietnia 2016, 11:42
osładzać życie:) -