X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Zylaki sromu- zylaki warg sromowych
Odpowiedz

Zylaki sromu- zylaki warg sromowych

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Myynah Nowa

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to jest moja druga ciaza i w pierwszej pojawily mi sie zylaki na wardze sromowej tydzien przed porodem - porod zakonczony cesarka ale z innego powodu podczas kilku godzin porodu naturalnego.
    Teraz pojawily mi sie na tej samej wardze juz w 20 tyg ciazy!!!!
    Czy ktoras tak miala ?? Zastanawiam sie czy duzo sie to pogorszy w coagu nastepnych 20 tyg?! Ja teraz jestem w 22 tyg i widze ze sie powiekszaja i az strach pomyslec co to bedzie za 5-10 czy 15 tygodni!!

Myynah
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ