X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Pytania do eksperta - Diagnostyka i leczenie niepłodności antybiotyk,a brak wzrostu temperatury

antybiotyk,a brak wzrostu temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ewimob Nowa

Wysłany: 12 maja 2015, 09:19

/  Zgłoś
    Drugi miesiąc biorę Clostilbegyt po 1/2 tabletki. W poprzednim cyklu owulacja wystąpiła.W tym musiałam brać antybiotyk(zinnat 500) akurat przed owulacją. Monitoring owulacji pokazywał pięknie dojrzewające jajeczko, a potem chwilę po jego pęknięciu.Natomiast w temperaturze brak zauważalnego charakterystycznego skoku temperatury. Dodam, że wykluczono u mnie PCOS, a jajowody mam drożne. W dniu pęknięcia pęcherzyka odczuwałam silny ból w lewym jajniku. Czy jest możliwe, że owulacja była, tylko z powodu antybiotyku temperatura była zaburzona? Czy też oznacza to pusty pęcherzyk Graffa?

Cigaretta, Mama_Ali, IGA lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ