X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Pytania do eksperta - Diagnostyka i leczenie niepłodności brak rezultatów po ciaży pozamacicznej

brak rezultatów po ciaży pozamacicznej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • juleczka12316 Nowa

Wysłany: 13 grudnia 2014, 06:35

/  Zgłoś
    od 3 lat staramy się z mężem ale niestety 2 lata temu miałam ciąże pozamaciczna i wycięty prawy jajowód. od tego czasu co drugi miesiąc nie mam miesiączki i w ciążę tez nie mogę zajść hormony są w porządku lewy jajowód drożny z mężem tez jest dobrze. Jakie zrobić jeszcze badania ???

Eniula, Iza75, aisza, kapturnica, kkisia, ninka, Anko:-), Tosia 1981, Paula222, C, Terraska, emi84, 25staraczka25, dżona, Helen, koala, fo09czka, AniaEtoile lubią tę wiadomość

juleczka
  • prof. dr hab. n. med. Krzysztof Łukaszuk Ekspert

Wysłany: 24 lutego 2015, 17:59

/  Zgłoś
    Brakuje mi informacji o Pani wieku oraz o tym, jakiego rodzaju badania wykonaliście Państwo do tej pory. Zalecałbym konsultację lekarską, kompleksową ocenę przebiegu Pani cyklu i weryfikację czy występuje owulacja.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ