X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]

Bralam Duphaston i METFORMAC

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anka1986 Przyjaciółka

Wysłany: 6 stycznia 2015, 22:57

/  Zgłoś
    J.W aczkolwiek przestalam brac te leki czy odstawienie lekow da mi szanse na bobasa? Staray się z mezem już ponad 3 lata. I moje drugie pytanie czy sex 3 dni przed owulacja jest możliwe zajście w ciążę? z góry dziękuję za odpowiedz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 22:59

Ania_84, Elfik, agania, Milady, fresa, mama2929, dżona, Saramago, gosia86, kis, zoe31 lubią tę wiadomość

Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie :D
  • prof. dr hab. n. med. Krzysztof Łukaszuk Ekspert

Wysłany: 11 marca 2015, 09:48

/  Zgłoś
    Szanowna Pani, odpowiedź na oba pytania jest twierdząca. Jeśli starania przez dłuższy czas nie przyniosą odpowiedniego efektu, zalecałbym wykonanie badań i konsultację ze specjalistą.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ