Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]

Dwukrotne puste jajeczko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ela80 Nowa

Wysłany: 14 grudnia 2014, 08:56

/  Zgłoś
    Panie doktorze, proszę o pomoc jakie badania powinnam wykonać po drugim pustym jajeczku. Odstęp między poronieniami 11 miesięcy. Zrobiłam już prolaktynę, tarczycę, wszystko w normie. Mam 6 letniego zdrowego syna, córka martwo urodzona w 40 tyg. Dziękuję.

C, apolonia77, Kamilka, BATTINKA, aaagaaatka, Paragonik_93, demi_01, a g n i e s z k a, julalal, Mag-ko lubią tę wiadomość

Mój skarb: Franio ur 2008
    Moje aniołki: Gabrysia ur i zm 2009 (40tc), 2013 (8 tc), 2014 (10tc)
  • prof. dr hab. n. med. Krzysztof Łukaszuk Ekspert

Wysłany: 11 marca 2015, 09:50

/  Zgłoś
    Szanowna Pani, badania powinny wynikać z wywiadu i wstępnej oceny potrzeb po konsultacji. Jeśli chciałaby Pani uzyskać poradę od specjalisty i rozpocząć diagnostykę, w Klinice we Wrocławiu jest obecnie możliwość odbycia bezpłatnej wizyty.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ