X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]

endometrioza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • salamandra Nowa

Wysłany: 26 lutego 2015, 14:37

/  Zgłoś
    czy warto podejmować stymulację (nie pękające pęcherzyki)? jaka jest szansa? ile razy można być stymulowanym? dodam że miałam już laparotomię i laparoskopię z powodu torbieli endometrialnych.Wszystkie badania w normie + badanie nasienia też dobre
    mam 26 lat

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 17:34

scarllet, sonia86, Lili, Saramago, mrth666, Anuszka, HaLi, ewik123, Karolka89 lubią tę wiadomość

salamandra
  • prof. dr hab. n. med. Krzysztof Łukaszuk Ekspert

Wysłany: 14 maja 2015, 09:09

/  Zgłoś
    Szanowna Pani, trudno jest jednoznacznie odpowiedzieć na takie pytania, bez możliwości zapoznania się z Pani wynikami i charakterystyką sytuacji. Sugerowałbym poszerzenie diagnostyki w kierunku przyczyn niepłodności (np. AMH) i unikanie zabiegów operacyjnych, ze względu na ryzyko utraty rezerwy jajnikowej w ich wyniku.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ