Szanowny Panie Profesorze,
Od sierpnia 2013r. razem z mężem staramy się o dziecko. W maju mąż miał robione badanie nasienia, a wynik nie był najlepszy . W listopadzie małżonkowi ponownie zrobiono badania i wyniki były o wiele lepsze. Przez ten cały okres zażywał Axaren.
Moje badania dot. TSH, fT3, fT4, wymazu z kanału szyjki macicy, itp. wyszły dobrze. Ponadto w październiku byłam na badaniu HSG (oba jajowody drożne). Dodam również, że mam tyłozgięcie macicy, cykl mam raczej 28 dniowy (+/- 2-3 dni), miewam plamienia międzycykliczne (nie zawsze). W przyszłym miesiącu będę miała robioną inseminację.
Proszę o informację jakie badania jeszcze można wykonać, by poznać przyczynę trudności z zajściem w ciążę? Czy tyłozgięcie macicy może być również przyczyną trudności zajścia w ciążę?
Z góry dziękuję.
Agi83, aisza, Bulimulia, momo1009, Ania1602, Frelka, Lili87, staraczka85, Elfik, Maciejka, efik, nick nieaktualny, Szpaczek, madziarekr, Basik122, świeżnka, kasig, Saramago, mala86, Lea15, njut, Malinkowe oczekiwanie, Milady, angi_o, nick nieaktualny, ewelinka2210, nick nieaktualny, Zuzik, rybka, Helen, Martyna, Johnam, Selena, Tosieńka, rybka33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Agi83, aisza, Bulimulia, momo1009, Ania1602, Frelka, Lili87, staraczka85, Elfik, Maciejka, efik, nick nieaktualny, Szpaczek, madziarekr, Basik122, świeżnka, kasig, Saramago, mala86, Lea15, njut, Malinkowe oczekiwanie, Milady, angi_o, nick nieaktualny, ewelinka2210, nick nieaktualny, Zuzik, rybka, Helen, Martyna, Johnam, Selena, Tosieńka, rybka33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość