X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]

Nadplytkowosc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • K. Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 10:37

/  Zgłoś
    Witam, czy mozliwe aby przez zbyt gesta krew nie mogla zajsc w ciaze ? Jestem po nieudanym in vitro, przy rutynowej kontroli wyszlo iz moje plytki krwi wynosza 450/µl1.( jak sie okazalo plytki rosna od 3 lat) Czy przez ta gesta krew nie moze dosc do implantacji ? Ze stony ginekologicznej obydwoje jestesmy zdrowi, czy to moze byc przyczyna naszych nie powodzen ?

Hera39 lubi tę wiadomość

n59y2n0ajnp6dihh.png
  • dr n. med. Andrzej Rogoza Ekspert

Wysłany: 28 lipca 2018, 20:46

/  Zgłoś
    Zaburzenia ze strony układu krzepnięcia mogą być przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Proponuję
    udać się do hematologa, który skieruje Panią na specjalistyczne badania i na podstawie wyników – włączy leczenie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ