Aktywuj abonament OvuFriend od dziś do 21 lutego a otrzymasz od nas prezent:
1 miesiąc - otrzymasz 15 dni w prezencie!
3 miesiące - otrzymasz 1 miesiąc w prezencie!
12 miesiący - otrzymasz 2 miesiące w prezencie!
Jeżeli wykupisz abonament Premium w OvuFriend i zajdziesz w ciążę, będziesz mogła wykorzystać swój abonament w BellyBestFriend, w niesamowitym, w pełni spersonalizowanym, inteligentnym kalendarzu Twojej ciąży!
Promocja trwa do 21.02.2019 roku.
AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
mimoza_wstydliwa |
Panie Doktorze, od roku staramy się bezskutecznie o dziecko. Mąż robił badanie nasienia 2 razy i wszystko w normie, cykle mam regularne owulacje równiez potwierdzone, TSH 1,5. W PCT pleamniki martwe. Miałam badanie na bakterie oraz przeciwciała przeciwplemnikowe, mąż bakterie (chlamydia, myco i ureaplasma) i wszystko w porządku. Czy wrogość śluzu może istnieć z innych przyczyn niż bakterie i przeciwciała? Czy są jakieś badania które powinnismy wykonać? Pozdrawiam
Bellakawa, Gabi., Weroneczka, Paula83, Ewa89_89, Alex82, Anuśla lubią tę wiadomość wiem, że nic nie wiem..
|
|
![]()
Ekspert |
Myślę, że zamiast szukać przyczyny, której może nigdy się nie znajdzie, bo nauka jeszcze nie wszystko odkryła, warto pomyśleć o skutecznym wsparciu płodności. W Państwa przypadku najlepszym rozwiązaniem byłyby inseminacje, które skutecznie omijają problem wrogiego sluzu.
|
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.