Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]

nieplodnosc meska

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 21:34

/  Zgłoś
    Witam mam pytanie odnosnie bardzo slabego nasienia meza. W wynikach wyszko ze tylko 2% nasienia jest dobra. Czy jest mozliwosc jakimis lekami podniesienia poprawy nasienia?

Eniula, dorciab3, magdaP82, mama2929, Ola_Ola, czekoladka, apolonia77, BATTINKA, mażona, munirka, kasiakasia11, Kala 1980, Ania1986, Libra, staraczka85, amygdala, kookana1987, Marta_NE, Ania_84, Stokrotka79, dania, emotikona, emotikona, Butter, rybka lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • prof. dr hab. n. med. Krzysztof Łukaszuk Ekspert

Wysłany: 16 grudnia 2014, 18:15

/  Zgłoś
    Niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie – podała Pani zbyt mało informacji.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ