X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]

Plamienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Darunia28 Znajoma

Wysłany: 11 lipca 2018, 20:47

/  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Moje Miesiączki wystwpuja co 25-26 dni
    Owulacja zawsze 12/13 dzień cyklu
    Starania od ponad roku, bez rezultatu
    Badanie hormonów - wyniki pozytywne
    Wspomaganie Angus Castus + witaminy
    W dzień owulacji krwawienie owulacyjnych , stosunek i potem jeszcze na drugi dzień również ale do rzeczy.

3go dnia od owulacji zaczęłam lekko krwawić - krew czerwona jasna.
    Na drugi dzień lekko plamić a wieczorem bardzo brunatny śluz ale mało. Na zagnieżdżenie za wcześnie i na miesiączkę . Po owulacji również już jestem . W czym tkwi problem ? Może jest to normalne takie krwawienie srodcykkiczne ?? Chociaż w poprzednim miesiącu również zaczęłaDzień dobry.
    Moje Miesiączki wystwpuja co 25-26 dni
    Owulacja zawsze 12/13 dzień cyklu
    Starania od ponad roku, bez rezultatu
    Badanie hormonów - wyniki pozytywne
    Wspomaganie Angus Castus + witaminy
    W dzień owulacji krwawienie owulacyjnych , stosunek i potem jeszcze na drugi dzień również ale do rzeczy.

3go dnia od owulacji zaczęłam lekko krwawić - krew czerwona jasna.
    Na drugi dzień lekko plamić a wieczorem bardzo brunatny śluz ale mało. Na zagnieżdżenie za wcześnie i na miesiączkę . Po owulacji również już jestem . W czym tkwi problem ? Może jest to normalne takie krwawienie srodcykkiczne ?? Chociaż w poprzednim miesiącu również zaczęłam plamić ale dopiero 9 dnia po owulacji.

• dr n. med. Andrzej Rogoza Ekspert

Wysłany: 28 lipca 2018, 20:51

/  Zgłoś
    U niektórych pacjentek występują krwawienie okołoowulacyjne. Niestety nie mam wglądu w Pani badania, również nie pisze Pani na jakiej podstawie potwierdzone są owulacje. Z opisu Pani sytuacji wynika, że jest jakiś problem. Ale bez przejrzenia wyników nie jestem w stanie pomóc.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ