X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Pytania do eksperta - Diagnostyka i leczenie niepłodności poronienie samoistne,duphaston a brak okresu

poronienie samoistne,duphaston a brak okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • olgaef Nowa

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 11:24

/  Zgłoś
    Czesc,jestem nowa na forum,stad zakladam nowy watek poniewaz trudno jest mi znalezc informacje ktore mnie interesuja lub podobna sytuacje do mojej.

W styczniu na wizycie u mojego ginekologa okazalo sie ze mam torbiel,dostalam luteine na wywolanie okresu,miesiaczka nie pojawila sie bo okazalo sie ze bylam w ciazy ktora poronilam w marcu(8 tydzien).Wszytsko samo sie oczyscilo,dostalam duphaston na wywolanie okresu,bralam go od 15 dnia po zakonczeniu krawienia poronnego przez 10 dni.Dzisiaj mija 14 dzien od odstawienia tabletek a ja nadal nie dostalam okresu.Bola mnie piersi,sa nabrzmiale,testy negatywne.Za kilka dni ide do lekarza lecz bardzo sie martwie co moze byc nie tak..wiem ze moj ogranizm duzo przeszedl i zmiany hormonale zrobily swoje,czy ktoras miala podobna sytuacje?

Strazaczka1990, katii1984, kamila111, Ikarzyca, farmaceutka77 lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ