Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Pytania do eksperta - Diagnostyka i leczenie niepłodności poronienie samoistne,duphaston a brak okresu

poronienie samoistne,duphaston a brak okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • olgaef Nowa

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 11:24

/  Zgłoś
    Czesc,jestem nowa na forum,stad zakladam nowy watek poniewaz trudno jest mi znalezc informacje ktore mnie interesuja lub podobna sytuacje do mojej.

W styczniu na wizycie u mojego ginekologa okazalo sie ze mam torbiel,dostalam luteine na wywolanie okresu,miesiaczka nie pojawila sie bo okazalo sie ze bylam w ciazy ktora poronilam w marcu(8 tydzien).Wszytsko samo sie oczyscilo,dostalam duphaston na wywolanie okresu,bralam go od 15 dnia po zakonczeniu krawienia poronnego przez 10 dni.Dzisiaj mija 14 dzien od odstawienia tabletek a ja nadal nie dostalam okresu.Bola mnie piersi,sa nabrzmiale,testy negatywne.Za kilka dni ide do lekarza lecz bardzo sie martwie co moze byc nie tak..wiem ze moj ogranizm duzo przeszedl i zmiany hormonale zrobily swoje,czy ktoras miala podobna sytuacje?

Strazaczka1990, katii1984, kamila111, Ikarzyca, farmaceutka77 lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ