Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Pytania do eksperta - Diagnostyka i leczenie niepłodności Pozytywny test owulacyjny po owulacji

Pozytywny test owulacyjny po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Eliza M Debiutantka

Wysłany: 5 stycznia 2017, 08:34

/  Zgłoś
    Witam
    Mam pytanie jak to jest z tymi testami owulacyjny mi? Zrobiłam test owulacyjny dzień przed spodziewana miesiączką i wyszedl pozytywnie a test ciążowy wyszedł ujemnie :(

madzion, sylvia94, Pari, Joanna92, Gosiaczek88, mmb, mkgk, kasiulka1082, dydone, malwka08, Ona29, Maleńka1592, Reni87, Seli, Gysia, яóżσωє ѕłσń¢є, Iga66, Hera39, Bellakawa, SylwiaLu lubią tę wiadomość

ElizaM staranie o 2 bobaska❤❤ 6cs
  • dr n. med. Andrzej Rogoza Ekspert

Wysłany: 9 lipca 2018, 16:10

/  Zgłoś
    Testy owulacyjne powinno robić się w połowie cyklu. Niestety nawet gdy test jest dodatni, niekoniecznie musi być owulacja. Najlepszą metodą kontroli owulacji jest monitorowanie cyklu w badaniu USG przez ginekologa.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ