X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Pytania do eksperta - Diagnostyka i leczenie niepłodności Pozytywny test owulacyjny po owulacji

Pozytywny test owulacyjny po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Eliza M Debiutantka

Wysłany: 5 stycznia 2017, 08:34

/  Zgłoś
    Witam
    Mam pytanie jak to jest z tymi testami owulacyjny mi? Zrobiłam test owulacyjny dzień przed spodziewana miesiączką i wyszedl pozytywnie a test ciążowy wyszedł ujemnie :(

madzion, sylvia94, Pari, Joanna92, Gosiaczek88, mmb, mkgk, kasiulka1082, dydone, malwka08, Ona29, Maleńka1592, Reni87, Seli, Gysia, яóżσωє ѕłσń¢є, Iga66, Hera39, Bellakawa, SylwiaLu lubią tę wiadomość

ElizaM staranie o 2 bobaska❤❤ 6cs
  • dr n. med. Andrzej Rogoza Ekspert

Wysłany: 9 lipca 2018, 16:10

/  Zgłoś
    Testy owulacyjne powinno robić się w połowie cyklu. Niestety nawet gdy test jest dodatni, niekoniecznie musi być owulacja. Najlepszą metodą kontroli owulacji jest monitorowanie cyklu w badaniu USG przez ginekologa.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ