X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]

Pregnyl 5000

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolina25 Nowa

Wysłany: 12 maja 2015, 17:45

/  Zgłoś
    Witam, 30 kwietnia otrzymałam podwójny zastrzyk Pregnyl 5000. Do ilu dni w organizmie może utrzymywać się lek . Kiedy najwczesniej można zrobic test ciążowy , żeby wynik był prawidłowy . Dzisiaj mija 12 dzien po podaniu zastrzyku i na tescie widnieje blado różowa druga kreska . Nie wiem czy to ciąża czy jednak efekt zastrzyku:(. Zastrzyk miałam 30 kwietnia 1, 2 ,3 maj owulacja a od 4 maja biorę duphaston . W takim przypadku kiedy najlepiej zrobic test ciązowy ???? z góry dziękuje za odpowiedz

Kamila1980, Mama_Ali, ana909, agika88 lubią tę wiadomość

Karolina
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ