X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]

Problemy po Depo Provera

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • OjMaryś Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 11:48

/  Zgłoś
    W 2013r urodzilam dziecko po porodzie lekarz zalecił mi zastrzyk antykoncepcyjny. Brałam ten zastrzyk co 3mies przez rok, pozniej rok na plastrach Evra i znów wróciłam do zastrzyków. Ostatni zastrzyk był w Grudniu 2015. Mam bardzo nieregularne cykle najkrotsze to 17dni najdluzsze ponad 40. Pytanie brzmi jak długo organizm dochodzi do normy po tal dlugiej antykoncepcji i czy to może być przyczyną moich niepowodzeń. Wyniki usg, cytologi w normie. Na zadne specjalistyczne nigdy jie dostalam skierowania. Lelarz stwierdzil ze w tak mlodym wieku sa one niepotrzebne(mam23lata)
    Proszę o pomoc. Co mam zrobić, jakie kroki podjąć aby starania przyniosły wymarzony efekt.

kiniusia00, Bajkaaa lubią tę wiadomość

f2w3skjood9muy2d.png
    https://bellybestfriend.pl/graph/056cab463cf345b80050fcef2d6c2bed
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ