X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]

Problemy po Depo Provera

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • OjMaryś Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 11:48

/  Zgłoś
    W 2013r urodzilam dziecko po porodzie lekarz zalecił mi zastrzyk antykoncepcyjny. Brałam ten zastrzyk co 3mies przez rok, pozniej rok na plastrach Evra i znów wróciłam do zastrzyków. Ostatni zastrzyk był w Grudniu 2015. Mam bardzo nieregularne cykle najkrotsze to 17dni najdluzsze ponad 40. Pytanie brzmi jak długo organizm dochodzi do normy po tal dlugiej antykoncepcji i czy to może być przyczyną moich niepowodzeń. Wyniki usg, cytologi w normie. Na zadne specjalistyczne nigdy jie dostalam skierowania. Lelarz stwierdzil ze w tak mlodym wieku sa one niepotrzebne(mam23lata)
    Proszę o pomoc. Co mam zrobić, jakie kroki podjąć aby starania przyniosły wymarzony efekt.

kiniusia00, Bajkaaa lubią tę wiadomość

f2w3skjood9muy2d.png
    https://bellybestfriend.pl/graph/056cab463cf345b80050fcef2d6c2bed
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ