Panie Doktorze!
Jestem po 3 ciążach obumarłych.Kolejno 8,6 i 9 tc. W dwóch uwidoczniono akcję serca.
Po ostatnim poronieniu (13.01.2015) wykonałam badanie genetyczne z kosmówki-wyszedł zespół Turnera.Wizytę w poradni genetycznej mamy umówioną 1.04.2015 i prawdopodobnie wtedy zostaną nam zbadane kariotypy,jednak na wyniki oczekuję ok 8 tygodni.Moje pytanie brzmi: czy możemy od kolejnego cyklu rozpocząć starania ,czy lepiej byłoby się wstrzymać?Jeśli kariotypy wyjdą nieprawidłowe to przecież i tak leku na to nie dostaniemy,więc jaki sens wstrzymywać się ze staraniami?Proszę mnie poprawić jeśli się mylę.Dodam,że mam 28 lat,a w ciążę zachodzę do 6 miesięcy.Histeroskopia nie wykazała nic oprócz macicy dwurożnej,cykle mam regularne.
pozdrawiam
Cigaretta, martika, Karmelek211, Gosia333, triss, Morwa, She Wolf, aaagaaatka, eM, Holly go, Selena, juwelka, nataliano, Agaata, michaela, antonella, paaulla84, Martoszka, Monika***, Ledy, Caroline, idka, klaudia1534, Anna255, taśta, Maud11, NIEPOKORNA, mb, lolicia, justa1234, Maciejka, benitka, Anatolka, zouza, truskavvkowa, Kicia;), strumyk, chomiczka, Izasze30, czekajka, hajka, freya, mamatrojki80, Elfik, Sabina, Katiana lubią tę wiadomość
Cigaretta, martika, Karmelek211, Gosia333, triss, Morwa, She Wolf, aaagaaatka, eM, Holly go, Selena, juwelka, nataliano, Agaata, michaela, antonella, paaulla84, Martoszka, Monika***, Ledy, Caroline, idka, klaudia1534, Anna255, taśta, Maud11, NIEPOKORNA, mb, lolicia, justa1234, Maciejka, benitka, Anatolka, zouza, truskavvkowa, Kicia;), strumyk, chomiczka, Izasze30, czekajka, hajka, freya, mamatrojki80, Elfik, Sabina, Katiana lubią tę wiadomość