X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Pytania do eksperta - Diagnostyka i leczenie niepłodności Zabieg na szyjce (HPV) a śluz plodny

Zabieg na szyjce (HPV) a śluz plodny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • violetwoman Koleżanka

Wysłany: 6 listopada 2018, 16:08

/  Zgłoś
    Witajcie
    W 2014 roku mialam zabieg na szyjce macicy
    poniewaz na cytologii wyszlo mi HPV LSIL1 jak dobrze pamietam. Zrobiony mi wtedy zabieg polegajacy na usunieciu z szyjki macicy ognisk tego wirusa. Sam zabieg byl szybki i bezbolesny, wszystkie kontrole po byly w porzadku, ze szyjka sie ladnie zagioila.
    Teraz gdy zaczelam sie starac o dziecko zauwazylam ze bardzo dawno u siebie nie widzialam sluzu plodnego.

Czy zabieg na szyjce mogl wplynac na prace gruczolow ktore odpowiadaja za produkcje tego śluzu i wtedy zadnej wiesiołki czy siemie lniane nie pomoze?

🤰🏻♥️👰
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ