Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Pytania do eksperta - Diagnostyka i leczenie niepłodności Zabieg na szyjce (HPV) a śluz plodny

Zabieg na szyjce (HPV) a śluz plodny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • violetwoman Koleżanka

Wysłany: 6 listopada 2018, 16:08

/  Zgłoś
    Witajcie
    W 2014 roku mialam zabieg na szyjce macicy
    poniewaz na cytologii wyszlo mi HPV LSIL1 jak dobrze pamietam. Zrobiony mi wtedy zabieg polegajacy na usunieciu z szyjki macicy ognisk tego wirusa. Sam zabieg byl szybki i bezbolesny, wszystkie kontrole po byly w porzadku, ze szyjka sie ladnie zagioila.
    Teraz gdy zaczelam sie starac o dziecko zauwazylam ze bardzo dawno u siebie nie widzialam sluzu plodnego.

Czy zabieg na szyjce mogl wplynac na prace gruczolow ktore odpowiadaja za produkcje tego śluzu i wtedy zadnej wiesiołki czy siemie lniane nie pomoze?

🤰🏻♥️👰
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ