Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]

Zapalenie prostaty a starania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nancy Znajoma

Wysłany: 19 lutego 2015, 21:29

/  Zgłoś
    Szanowny Panie Doktorze,

Mój mąż kilka tygodnie temu zachorował na zapalenie prostaty, wcześniej jego wyniki nie były rewelacyjne (obniżona morfologia,prawidłowych form jedynie 2%, ilość całkowita plemników w ejakulacie 384 ml - podobno sporo). Teraz leczy się antybiotykiem Xywelam.
    Czy możemy się starać jak skończy antybiotyk, czy istnieje możliwosć ewentualnego zakażenia mnie podczas stosunku ?
    Czy wyniki mogły się jeszcze bardziej pogorszyć po zapalenie prostaty?
    Kiedy najwcześniej można powtórzyć badanie nasienia po kuracji antybiotykiem?
    Czy IUI przy takich wynikach męża ( u mnie wszystko jest dobrze, miałam robione mnóstwo badań) ma sens ?

chruszczow, Anatolka, nick nieaktualny, JaKa lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ