X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Pytania do eksperta – Starania ze wspomaganiem Dawstwo komórek jajowych a obniżenie rezerwy jajnikowej

Dawstwo komórek jajowych a obniżenie rezerwy jajnikowej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Oryginalnynick Znajoma

Wysłany: 4 grudnia 2018, 08:24

/  Zgłoś
    Witam, kilka ładnych lat temu byłam dawczynią komórek jajowych (3krotnie). Dziś mam 34 lata, moje AMH wynosi 0,33. Niebawem podchodzimy z mężem do ivf, być może sama będę potrzebowała dawczyni. Czy stymulacje hormonalne dokonane w przeszłości wpłynęły na tak zaniżone AMH obecnie?

Malgonia, Janess, Anatolka, Rubira, Ivi86, Ewa89_89 lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ