Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]

gdzie szukać pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 17ona Nowa

Wysłany: 22 lutego 2015, 12:53

/  Zgłoś
    witam,
    bardzo proszę o pomoc. Do jakiej kliniki zapisać się na rządowy program leczenia niepłodności ?
    Mieszkam w okolicach Lublina. Czy do Lublina, czy szukać poza województwem? Niektórzy polecaja Białystok klinikę Bocian, inni Warszawę. Dodam, że mam 39 lat. Jestem własnie po nieudanej próbie I inseminacji. Chciałabym przystąpić do kliniki w której mają doświadczenie potwierdzone wynikiem urodzeń. Choć wiem, ze statystyki są jakie są, mój wiek również nie napawa optymizmem. Ale wszystkie badania mamy zrobione. Wszystkie są prawdłowe. A ciąży brak od 5 lat.
    Proszę o sugestie za które z góry dziekuję.

justa1234, sedinum82, kasia851229, Maciejka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• prof. dr hab. n. med. Krzysztof Łukaszuk Ekspert

Wysłany: 11 marca 2015, 09:38

/  Zgłoś
    Mogę polecić Pani klinikę Invicta w Warszawie, która ma duże doświadczenie w prowadzeniu pacjentek w podobnej do Pani sytuacji oraz umożliwia dostęp do procedur, które w takich przypadkach mogą zwiększać szanse na powodzenie leczenia (np. PGD NGS).

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ