Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]

gdzie szukać pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 17ona Nowa

Wysłany: 22 lutego 2015, 12:53

/  Zgłoś
    witam,
    bardzo proszę o pomoc. Do jakiej kliniki zapisać się na rządowy program leczenia niepłodności ?
    Mieszkam w okolicach Lublina. Czy do Lublina, czy szukać poza województwem? Niektórzy polecaja Białystok klinikę Bocian, inni Warszawę. Dodam, że mam 39 lat. Jestem własnie po nieudanej próbie I inseminacji. Chciałabym przystąpić do kliniki w której mają doświadczenie potwierdzone wynikiem urodzeń. Choć wiem, ze statystyki są jakie są, mój wiek również nie napawa optymizmem. Ale wszystkie badania mamy zrobione. Wszystkie są prawdłowe. A ciąży brak od 5 lat.
    Proszę o sugestie za które z góry dziekuję.

justa1234, sedinum82, kasia851229, Maciejka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• prof. dr hab. n. med. Krzysztof Łukaszuk Ekspert

Wysłany: 11 marca 2015, 09:38

/  Zgłoś
    Mogę polecić Pani klinikę Invicta w Warszawie, która ma duże doświadczenie w prowadzeniu pacjentek w podobnej do Pani sytuacji oraz umożliwia dostęp do procedur, które w takich przypadkach mogą zwiększać szanse na powodzenie leczenia (np. PGD NGS).

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ