X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]

gdzie szukać pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 17ona Nowa

Wysłany: 22 lutego 2015, 12:53

/  Zgłoś
    witam,
    bardzo proszę o pomoc. Do jakiej kliniki zapisać się na rządowy program leczenia niepłodności ?
    Mieszkam w okolicach Lublina. Czy do Lublina, czy szukać poza województwem? Niektórzy polecaja Białystok klinikę Bocian, inni Warszawę. Dodam, że mam 39 lat. Jestem własnie po nieudanej próbie I inseminacji. Chciałabym przystąpić do kliniki w której mają doświadczenie potwierdzone wynikiem urodzeń. Choć wiem, ze statystyki są jakie są, mój wiek również nie napawa optymizmem. Ale wszystkie badania mamy zrobione. Wszystkie są prawdłowe. A ciąży brak od 5 lat.
    Proszę o sugestie za które z góry dziekuję.

justa1234, sedinum82, kasia851229, Maciejka, Betti83 lubią tę wiadomość

• prof. dr hab. n. med. Krzysztof Łukaszuk Ekspert

Wysłany: 11 marca 2015, 09:38

/  Zgłoś
    Mogę polecić Pani klinikę Invicta w Warszawie, która ma duże doświadczenie w prowadzeniu pacjentek w podobnej do Pani sytuacji oraz umożliwia dostęp do procedur, które w takich przypadkach mogą zwiększać szanse na powodzenie leczenia (np. PGD NGS).

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ