Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Pytania do eksperta – Starania ze wspomaganiem Ovarin - pobolewanie jajników

Ovarin - pobolewanie jajników

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MamaKubunia Znajoma

Wysłany: 2 października 2017, 00:34

/  Zgłoś
    Witam, zaczęłam drugi cykl z suplementem Ovarin jednak od początku stosowania odczuwam lekkie "pobolewanie" jajników, właściwie ciężko to nazwać bólem poprostu w ciągu dnia częściej mini sobie przypominają. Wcześniej miewałam takie "pobolewania" tylko w okolicach owulacji. Czy jest to normalny objaw stosowania tego suplementu?

mj27, Urszulka89, Milano, Seli, Paula_30, Alana, Bogusia30, Malgonia, Myszaka76 lubią tę wiadomość

Walka o drugie szczęście <3
  • dr n. med. Beata Makowska Ekspert

Wysłany: 29 czerwca 2018, 10:05

/  Zgłoś
    Każdy inaczej reaguje na suplementy. Myślę, że jest to objaw, którym nie należy się przejmować. Być może te delikatne bóle świadczą o tym, że jajniki bardziej intensywnie pracują, a przecież o to właśnie chodzi.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ