X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Pytania do eksperta Niskie komórki NK

Niskie komórki NK

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Angi Debiutantka

Wysłany: 11 sierpnia 2019, 09:12

/  Zgłoś
    CZy niski poziom komórek NK może mieć negatywny wpływ na ciążę. Jestem po 2 poronieniach, moj poziom komorek NK to 6% (63kom/m3) czy jest coś na wzrost tego poziomu? jestem na encortonie który podobno te je obniża to prawda?

• dr n.med. Dariusz Mercik Ekspert

Wysłany: 12 września 2019, 11:14

/  Zgłoś
    Wartość komórek NK należy interpretować łącznie z wynikami innych badań immunologicznych. Zalecam konsultację ze specjalistą immunologii.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ