Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Pytania do eksperta Owulacja

Owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jutkaa Znajoma

Wysłany: 12 sierpnia 2019, 12:03

/  Zgłoś
    Moje cykle trwają średnio 29 dni. Ostatni 26 dniowy jest wyjątkiem, ale właśnie w tym cyklu robiłam testy owulacyjne i w 14 dniu cyklu wyszedł pozytywny, niestety bezowocnie. W tym cyklu nie robilam testów ale obserwowałam śluz, pomiędzy 11 a 16 dniem cyklu śluz według mnie był płodny i były starania. Jednak 17 dnia cyklu pierwszy raz zaobserwowałam krystalicznie przezroczysty śluz był bardzo gęsty, rozciagliwy jakby galaretka i w żadnym wypadku nie był wodnisty nigdy takiego nie miałam, pojawił się on tylko raz wieczorem było go bardzo dużo ale jakby tylko jeden '' kawałek " i zastanawiam sie czy to był śluz płodny? Czy może cos z hormonami? Co może być przyczyną takiego jednorazowego śluzu?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ