18+ Młode mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My cywilnego nie wyprawialiśmy, nawet mioch rodziców nie było bo byliśmy pewni, że za rok weźmiemy ślub kościelny, ale wyszło inaczej I mój tata jest trochę zawiedziony.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 12:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Widzę że rozmowa o ślubie Fajny temacik taka odskocznia
My ten dzień mamy przed sobą ale planujemy w najbliższym czasie cywilny z racji tego że chcielibyśmy huczne wesele ale odkładamy na razie pieniążki na dzidziusia . Więc pierwszy bd cywilny
Powiem ci szczerze że właśnie wole zainwestować w maleństwo i wsiąść skromny cywilny w gronie ukochanych mi osób niż zrobić huczne wesele za 50 000 i nic w sumie z tego nie mieć oprócz obrobionej dupyLandryneczka, patrycja lubią tę wiadomość
-
A ja wam powiem, że też bardzo bym chciała jeszcze przed ślubem kościelnym mieć dzidziusia, ale z jednej strony trochę może dziwnie bym się czuła, a znów z drugiej strony są już inne czasy, ludzie w ogóle ślubów kościelnych nie biorą, a nawet nie chrzczą dzieci, bo chcą dać im wybór... Moim zdaniem powinno być to priorytetem, bo przecież w dorosłości wiarę zawsze można zmienić
-
W czerwcu 21 skończę
A weź przestań ludzie gadali, gadają i gadać będą nic na to się nie poradzi. Ciotka mojego męża też wierząca nie wiadomo jak mało co nie zakonnica I do mojej teściowej ma pretensje, że dwóch jej synów tylko na cywilniaku siedzi powinna ich gonić żeby kościelny wzięli... I że nie wesele jest ważne tylko sama przysięga... A ja tak nie chcę wystarczy, że cywilniak miałam tak na szybko więc chcę wyprawić wesele,chociaż jeszcze nie wiadomo kiedy to nastąpi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Byłam dziś u ginki i wyniki z krwi i moczu są ok
I tak się zastanawiam czy w tych wynikach z krwi była badana tarczyca ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 19:15
Carmen92 lubi tę wiadomość
-
patrycja wrote:Mam nadzieję a co tam u Ciebie ?
a dziekuje, wszystko oki
w tym cyklu mam skok taki z grubej rurypatrycja lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
widze ze rozmowa o slubach
Carmen witamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 20:23
Carmen92, patrycja lubią tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualnypatrycja wrote:Byłam dziś u ginki i wyniki z krwi i moczu są ok
I tak się zastanawiam czy w tych wynikach z krwi była badana tarczyca ?
Powinnaś mieć napisane w wynikach badanie "TSH"
Jeżeli nie masz to idź zrób:
THS, FT3,FT4,antyTPO tą są bardzo ważne badania przy niepowodzeniach w staraniach, jeszcze jak będziesz miała czas to zrób sobie badanie ANA-to jest badanie na to czy masz jakiekolwiek przeciwciała immunologiczne -
nick nieaktualnyLucy91 wrote:widze ze rozmowa o slubach
Carmen witamy
to ja miałam wielkie weselicho z poprawinami, chociaż tez chciałam na początku skromnie , no ale skoro rodzice dopomogli to inna sprawa
Dzięki kochana za przywitanie Moi rodzice też chcą się dołożyć i też chcieli wesele ale ja się uparłam na skromny, jakoś tak nie mogłam się przemóc do niego, lepiej czuje się na takich rodzinnych obiadachLucy91 lubi tę wiadomość