18+ Młode mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My cywilnego nie wyprawialiśmy, nawet mioch rodziców nie było
bo byliśmy pewni, że za rok weźmiemy ślub kościelny, ale wyszło inaczej
I mój tata jest trochę zawiedziony.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 12:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Widzę że rozmowa o ślubie
Fajny temacik taka odskocznia
My ten dzień mamy przed sobą ale planujemy w najbliższym czasie cywilny z racji tego że chcielibyśmy huczne wesele ale odkładamy na razie pieniążki na dzidziusia . Więc pierwszy bd cywilny
Powiem ci szczerze że właśnie wole zainwestować w maleństwo i wsiąść skromny cywilny w gronie ukochanych mi osób niż zrobić huczne wesele za 50 000 i nic w sumie z tego nie mieć oprócz obrobionej dupyLandryneczka, patrycja lubią tę wiadomość
-
A ja wam powiem, że też bardzo bym chciała jeszcze przed ślubem kościelnym mieć dzidziusia, ale z jednej strony trochę może dziwnie bym się czuła, a znów z drugiej strony są już inne czasy, ludzie w ogóle ślubów kościelnych nie biorą, a nawet nie chrzczą dzieci, bo chcą dać im wybór... Moim zdaniem powinno być to priorytetem, bo przecież w dorosłości wiarę zawsze można zmienić
-
W czerwcu 21 skończę
A weź przestań ludzie gadali, gadają i gadać będą nic na to się nie poradzi. Ciotka mojego męża też wierząca nie wiadomo jak mało co nie zakonnicaI do mojej teściowej ma pretensje, że dwóch jej synów tylko na cywilniaku siedzi powinna ich gonić żeby kościelny wzięli... I że nie wesele jest ważne tylko sama przysięga... A ja tak nie chcę wystarczy, że cywilniak miałam tak na szybko więc chcę wyprawić wesele,chociaż jeszcze nie wiadomo kiedy to nastąpi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Byłam dziś u ginki i wyniki z krwi i moczu są ok
I tak się zastanawiam czy w tych wynikach z krwi była badana tarczyca ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 19:15
Carmen92 lubi tę wiadomość
-
patrycja wrote:Mam nadzieję
a co tam u Ciebie ?
a dziekuje, wszystko oki
w tym cyklu mam skok taki z grubej rurypatrycja lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
widze ze rozmowa o slubach
Carmen witamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 20:23
Carmen92, patrycja lubią tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualnypatrycja wrote:Byłam dziś u ginki i wyniki z krwi i moczu są ok
I tak się zastanawiam czy w tych wynikach z krwi była badana tarczyca ?
Powinnaś mieć napisane w wynikach badanie "TSH"
Jeżeli nie masz to idź zrób:
THS, FT3,FT4,antyTPO tą są bardzo ważne badania przy niepowodzeniach w staraniach, jeszcze jak będziesz miała czas to zrób sobie badanie ANA-to jest badanie na to czy masz jakiekolwiek przeciwciała immunologiczne -
nick nieaktualnyLucy91 wrote:widze ze rozmowa o slubach
Carmen witamy
to ja miałam wielkie weselicho z poprawinami, chociaż tez chciałam na początku skromnie , no ale skoro rodzice dopomogli to inna sprawa
Dzięki kochana za przywitanieMoi rodzice też chcą się dołożyć i też chcieli wesele ale ja się uparłam na skromny, jakoś tak nie mogłam się przemóc do niego, lepiej czuje się na takich rodzinnych obiadach
Lucy91 lubi tę wiadomość