2 lata starań:(
-
Witam mam taki problem,już 2 lata staramy się o dziecko,mój facet robił badania wynik nie jest najlepszy ale lekarz mówił że nie powinno byc problemu z zajściem.Ja biore leki na nerwice.Czy ktoś z was zazywał leki na nerwice czy depresję i zaszłyście w ciąże? martwię się.mój ginekolog nie zlecił badań hormonalnych pow że jest wszystko ok po badaniu usg i robiłam wykres z temp to mówi że owu mam ok 18 dnia cyklu.miesiączki mam nieregularne od 27do 32 dni.I jeszcze takie pytanko bo miesiączkę miałam 10.06 i jakiś czas po niej pojawił się śluz żółtawy wodnisty a ostatnio zmienił się na biały rozciągliwy,pomyślałam że to przed owulacją bo przed wczoraj był bezbarwny .Powiedzcie czy powinniśmy się teraz przytulać codziennie czy zrobić przerwę np dziś?(kochaliśmy sie wczoraj i przed wczoraj) bo tak jak mówiłam u narzeczonego nie jest wszystko ok i chcielibyśmy trafić w ten odpowiedni dzień
-
nick nieaktualnyhej, moim zadaniem powinnaś skonsultować się z innym lekarzem , i zobaczyć co ma do powiedzenia, co do leków to nie orientuje się jak one wpływają na zajście w ciąże,
Gdy śluz w pochwie wygląda jak białko jaja kurzego i daje się rozciągnąć między dwoma palcami dłoni, jest to właśnie śluz płodny. -
W jednej z porad przeczytałam że najlepiej kochać się co dwa dni.
A jeszcze lepiej wtedy kiedy macie na to ochotę
Seks ma być przyjemnością a nie obowiązkiem prokreacyjnymKiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
karen zgadzam sie ze powinnas skonsultowac sie z innym lekarzem My staramy sie dwa lata i 9 miesiecy i badania hormonalne to raczej podstawa No i lekarz powinien ci wyjasnic co z tymi lekami i czy maja jakis wplyw na satarnia no chyba ze nic mu nie mowilas...
Co do kochanai sie to mysle ze warto zrobic sobie przynajmniej dzien przerwy na zregenerowanie plemnikow a i jak masz regularne cykle to moze wspomoz sie dodatkowo testemi owulacyjnymi? a no i powodzenia -
nick nieaktualny
-