X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 22 dc a ciąża
Odpowiedz

22 dc a ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MeggiGirl Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio mój cykl trwał zaledwie 22 dni. Wydawało mi się, że mam normalny okres. Teraz, kilka dni po tym boli mnie brzuch, czuję mdłości. Jest sens robienia testu?

010is65gtxk93h3j.png

Beta HCG:
    23.02. - 32,8 mIU/ml
    25.02 - 121.1 mIU/ml

starania wspomagane od 08.2020.

👩 27 l.
    👨 28 l.

Nasze pierwsze dziecko
  • Letitbe Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może cykle Ci się skróciły i kolejna owulacja się zbliża stąd objawy? ;)

'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • Edziorro Koleżanka

Wysłany: 28 listopada 2017, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób test :)

hashi, levothyroxine 37.5mg
    1cs
    oar83e3kx7q1e7jy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ