Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 35 dc a test negatywny
Odpowiedz

35 dc a test negatywny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ennjoi Nowa

Wysłany: 7 lutego 2018, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane, zacznę od początku, na wywołanie okresu biorę duphaston od 16dc do 25dc. Cykle mam od 28 do max 34 dniowe a dziś jest 36 a @ jak nie było tak nie ma. Owulke miałam najprawdopodobniej 14 dc bo 15 ginekolog potwierdził że była. Normalnie nie robiła bym testu ale około 8 dni po owulce przez 3 dni bolał mnie bardzo mocno prawy jajnik i dodatkowo od kilku dni po przebudzeniu mam takie mdłości że muszę wstać z łóżka i wypić hektolitry wody. Dziś robiłam test i niestety 1 kreska. Co myślicie o całej tej sytuacji ? Myślicie że jest szansa że to jednak ciąża ?

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2018, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szansa zawsze jest. ;)
    Idź na betę będziesz miała 100% pewność czy jest ciąża czy nie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 12:37

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Ennjoi Nowa

Wysłany: 7 lutego 2018, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obawiam się kolejnego rozczarowania, dlatego postanowiłam, że będę zrobię 10.02 ,o ile do tego czasu nie dostanę @.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ