Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 5 dni po owu 2 krople krwi
Odpowiedz

5 dni po owu 2 krople krwi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Andzia 34 Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2013, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ,
    nowa tu jestem staram się o ciąże już długo owulację miałam 06.11 potwierdzona temperatura dziś 5 dni po owu miałam straszne bóle brzucha cały dzień się czułam jak bym kilo kamieni zjadłam i bóle pleców na zmianę miałam .rano zauważyłam 2 krople kwi czerwonej tak jak bym 2 kropelki krwi z jakieś rany na papier dałam co to może oznaczać ? po paru godzinach raz zauważyłam śluz różowy. i czy wogule coś oznacza ? proszę o poradę

sbgosbt.png

74dn1tf.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podchodzi pod krwawienie implantacyjne (czerwona krew), ale spokojnie, nie nakrecaj sie!
    Powodzenia!

• Andzia 34 Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekam nadal

sbgosbt.png

74dn1tf.png

• karola_aa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj 7d fz zobaczylam na papierze 3 kropelki malutkie krwi krew czerwona, czy to zagniezdzenie???pozniej jak bylam w toalecie znowu sie powtotzylo jednak to byly malutenkie kropelki krwi.

Nikola 20.07.15
    Aniołek [*] 20.10.2016 10t :(
    2cs pp -> 02.02.17 II kreski na teście ! :)
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ