Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 70 dzien cyklu...
Odpowiedz

70 dzien cyklu...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mam problem..
    dwa Lata temu urodzilam coreczke... Ktora niestety stracilam. teraz mam problemy z zajsciem w ciaze. faszeruja mnie tabletkami itd ale efektow brak.. mialam przeprowadzona Laparoskopie wycieli mi torbiel oraz okazalo sie ze mam endomentrioze.... dostalam kolejny zestaw tabletek(antykoncepcjnych) ale nic sie po nich nie zmienia.
    Teraz od dwoch tygodni zaczely bolec mnie piersi, ora nie moge uprawiac stosunku bo gdy maz tylko włozy ja juz mam dosc przez bol...
    w srode czyli jutro ide do ginekologa, ale boje sie diagnozy ;(
    Mogłby mi ktos cos podpowiedziec???
    z Gory dziekuje !! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 13:26

• Paulina_2603 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję tak długiego cyklu. Wiem co to znaczy :( Mój ma 69 dni (wszystko przez stres związany ze ślubem). Dobrze, że jutro masz lekarza i miejmy nadzieję, że postawi dobrą diagnozę i wdroży skuteczne leczenie, czego Ci z całego serca życzę!! Głowa do góry ;)

Dusiaczek2812 lubi tę wiadomość

17CDp1.png lcZRp1.png
    Adrianna - 23.12.2018, 3340 g, 55 cm
    Starania od 08.2014 - Aniołki - 05.2015 - 7t3d - cp; 04.2017 5t5d; 07.2017 - cb
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie przy stosunku boli przez infekcję...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, i lipa.. znowu antykoncepja;/ wnerwia mnie to ;(
    ale co zrobic jak trza brac to trza no nie ...
    Myśle zeby zmienic Gina...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ