X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 70 dzien cyklu...
Odpowiedz

70 dzien cyklu...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mam problem..
    dwa Lata temu urodzilam coreczke... Ktora niestety stracilam. teraz mam problemy z zajsciem w ciaze. faszeruja mnie tabletkami itd ale efektow brak.. mialam przeprowadzona Laparoskopie wycieli mi torbiel oraz okazalo sie ze mam endomentrioze.... dostalam kolejny zestaw tabletek(antykoncepcjnych) ale nic sie po nich nie zmienia.
    Teraz od dwoch tygodni zaczely bolec mnie piersi, ora nie moge uprawiac stosunku bo gdy maz tylko włozy ja juz mam dosc przez bol...
    w srode czyli jutro ide do ginekologa, ale boje sie diagnozy ;(
    Mogłby mi ktos cos podpowiedziec???
    z Gory dziekuje !! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 13:26

• Paulina_2603 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję tak długiego cyklu. Wiem co to znaczy :( Mój ma 69 dni (wszystko przez stres związany ze ślubem). Dobrze, że jutro masz lekarza i miejmy nadzieję, że postawi dobrą diagnozę i wdroży skuteczne leczenie, czego Ci z całego serca życzę!! Głowa do góry ;)

Dusiaczek2812 lubi tę wiadomość

17CDp1.png lcZRp1.png
    Adrianna - 23.12.2018, 3340 g, 55 cm
    Starania od 08.2014 - Aniołki - 05.2015 - 7t3d - cp; 04.2017 5t5d; 07.2017 - cb
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie przy stosunku boli przez infekcję...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, i lipa.. znowu antykoncepja;/ wnerwia mnie to ;(
    ale co zrobic jak trza brac to trza no nie ...
    Myśle zeby zmienic Gina...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ