'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amh robie w mowym cyklu, bo fsh wyszlo ok.
Co do borowin to już zakupilam kilka paczek i od tego cyklu będę się okladac i pić zioła o. Klimuszko.
Moze w te wakacje skocze do Połczyna i tam będę leczyć sie borowinami
Pigulka widzę że rozwiązanie zbliża się wielkimi krokami, wszystko już kupione?07.02.2016 - Aniołek ciążą pozamaciczna 6 tydz.
18.04.2016 -sonohsg - prawy jajowód uszkodzony, lewy udrożniony
*problem męski morfologia 0%, defragmentacja 79%
30.08.2017 - zaczynamy przygodę z in vitro (GRAVIDA)
05.2018 - przenosiny do nOvum Warszawa
-
Zdecydowana wiekszosc zostal tylko wozek i jakies pojedyncze pierdoly. Jak bedziecie w ciazy to polecam Wam zrobic zakupy w 2 trymestrze. Ja tak wiekszosc kupilam bo balam sie lezenia przez lozysko i bardzo dobrze, bo teraz to juz sie ciezko chodzi z takim duzym brzuchem i jeszcze w te upaly
-
Cześć, mogę dołączyć? Moja krótka historia: staramy się od sierpnia 2015, a z of to drugi cykl, drugi również z luteiną, bo okazało się że mam za niski progesteron w drugiej fazie cyklu, jeszcze jeden cykl z lutką i idę na monitoring, żeby sprawdzić, czy pęcherzyki ładnie pękają i zobaczymy co dalej.
-
Wszystko przede mną, po monitoringu wszytko się okaże, bo na razie nie miałam żadnych badań po za progesteronem (skierowanie dostałam od endokrynologa -mam hashimoto), gin stwierdził że przez 3 miesiące unormuje ten hormon luteiną i wtedy będziemy sprawdzać jak z tą owulacją u mnie i ewentualnie da skierowanie na kolejne badania.
-
Cześć antonna patrząc na ilość starczek na of to rocznik chyba nie ma tu znaczenia, ale przeraża mnie ile par ma teraz problemy z zajściem, a jak już się uda to tyle poronien a ty długo się już starasz? Postaram się poczytać trochę wasze historie żeby być w temacie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 09:27
-
nick nieaktualny
-
misKolorowy i Mignona witamy
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna raczej nie zwracałaś uwagi albo dobrze się maskowały ja też co rusz widzę babkę w ciąży a ile z maluszkami w wózkach to szok a mówią ze dzieci się nie rodzą.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Obrazić się nie obrażę na bliźnięta ale jednak wolałabym pojedynczo A właśnie we wiadomościach mówią o czworaczkach
-
Tez mi się marzyły bliźniaki, ale teraz chciała bym choćby jedno do mnie dziś zawitała @, więc rozpoczynam 11 cykl, zobaczymy ile jeszcze...