'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie d.pa temp. spadła więc wypatruję @ No nic nowy cykl nowe nadzieje.
-
nick nieaktualny
-
Macadamia - gratulacje!!!!
Ja Dziewczyny miałam parodniowy 'odwyk' od Was i forum. Załamałam się tym ostatnim cyklem i chciałam się na parę dni odciąć i wyluzować. W miarę się udało. Także 10 cykl przed nami.
Ale się naczytałam dziś wszystkie zaległości hehe
Buziaki!!! -
Udało mi się za pierwszym razem! byłam w strasznym szoku nie wiedziałam czy się smiać czy płakać bo chyba się tego nie spodziewałam ale teraz już z czystym sumieniem mogę podzielić się z wami moją radością w następny wtorek mam pierwszą wizytę u gin więc trzymajcie za mnie kciuki żeby wszystko było w porządku.. A wam wszystkim życzę sukcesów z dzidziusiami.. Oby wam się tez jak najszybciej udało.. Buziaki dla was :*
Japoneczka z Porcelany, bulinek88, Maniuś, Monifah, Natka88, asiorekkkk, anksunamun88 :-) lubią tę wiadomość
-
Martinka widziałam wykres ale chciałam, żeby się dziewczyny od Ciebie dowiedziały :* gratulacje :*26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Cześć Dziewczyny. Maj '88 się dołącza
Można powiedzieć, że dopiero zaczynam przygodę z OvuFriend. Zaczęłam właśnie drugi cykl mierzenia temperatury. Nie za bardzo jeszcze ogarniam ten portal i nie wiem jak wrzucić na forum czy tam tablicę poprzedni zamknięty cykl. Moja nauczycielka Naturalnego Planowania Rodziny z nauk przedmałżeńskich stwierdziła, że był książkowy. No niby tak. Widoczne dwie fazy temperatur niższych i wyższych, ładnie widoczna owulacja. Tak, widoczna na wykresie a nic nie czułam. Kłócia nie czulam, śluzu tyle co kot napłakał. W ogole ostatnio mam problem z suchością. Mam wrażenie że jestem cały czas jakaś podrażnioma. Byłam na początku marca u ginekologa. Cytologia wyszła ok. Niby wszystko pięknie. Fizycznie zdrowa. No ale martwi mnie to, że tak mało śluzu mialam w ostatnim cyklu. Czytałam wczoraj o wiesiołku i witaminie B6. Muszę dzisiaj pojechać do apteki. Chciałabym zajść w ciążę w czerwu... Mam nadzieję, żę się uda. Najchętniej już teraz bym się starała, ale w Maju jedziemy z Mężem do Rzymu samochodem. Podróż przez góry nieunikniona więc wolę nie ryzykować zachodzeniem w ciąże przed wyjazdem. Marzeniem byłoby zajść tam, no ale niestety wg prognoz dni płodne będę miała przed samym wyjazdem do Rzymu. -
bulinek88 wrote:Cześć Dziewczyny. Maj '88 się dołącza
Można powiedzieć, że dopiero zaczynam przygodę z OvuFriend. Zaczęłam właśnie drugi cykl mierzenia temperatury. Nie za bardzo jeszcze ogarniam ten portal i nie wiem jak wrzucić na forum czy tam tablicę poprzedni zamknięty cykl. Moja nauczycielka Naturalnego Planowania Rodziny z nauk przedmałżeńskich stwierdziła, że był książkowy. No niby tak. Widoczne dwie fazy temperatur niższych i wyższych, ładnie widoczna owulacja. Tak, widoczna na wykresie a nic nie czułam. Kłócia nie czulam, śluzu tyle co kot napłakał. W ogole ostatnio mam problem z suchością. Mam wrażenie że jestem cały czas jakaś podrażnioma. Byłam na początku marca u ginekologa. Cytologia wyszła ok. Niby wszystko pięknie. Fizycznie zdrowa. No ale martwi mnie to, że tak mało śluzu mialam w ostatnim cyklu. Czytałam wczoraj o wiesiołku i witaminie B6. Muszę dzisiaj pojechać do apteki. Chciałabym zajść w ciążę w czerwu... Mam nadzieję, żę się uda. Najchętniej już teraz bym się starała, ale w Maju jedziemy z Mężem do Rzymu samochodem. Podróż przez góry nieunikniona więc wolę nie ryzykować zachodzeniem w ciąże przed wyjazdem. Marzeniem byłoby zajść tam, no ale niestety wg prognoz dni płodne będę miała przed samym wyjazdem do Rzymu.
ja bym rzucila na spontan co ma byc to bedzie wtedy sie najlepiej zachodzi:) los by sam wybral kiedy masz byc w ciazy:)? -
Bulinek88,
myślę, że to jest to, taka pamiątka z Rzymu zdarzyłaby się tylko raz taki, więc warto nad tym pomyśleć ,
Ja odkładałam z 3 miesiące starania zanim dokańczam sprawy różne, pozałatwiam sprawę z dentystą, żeby nie było problemów z zębami w ciąży, byłam święcie przekonana, że dzięki temu, że nie brałam tabletek antykoncepcyjnych bez problemu zajdę w ciążę, a tu już 4 cykl starań mija powoli. A teraz z perspektywy czasu żałuję, że jednak nie zaczęłam jednak te 3 miesiące wcześniej. I teraz kogo nie spotkam to tylko podgaduje no już prawie 2 lata po ślubie i nic nie planujecie powiększyc rodzinę. Brak słów...
Maaartinka,
gratulacje ! masz ogromne szczęście, że udało Ci się tak szybko, zdrówka życzę
A u mnie dziś jakiś dołek .... Już 18dc. zastanawiam się czy w następnym miesiącu, nie odstawic tych wszystkich witamin i duhastonu, zastanawiam się bo od kiedy biorę duphaston, jakoś mniej czuję owulację i okres, wiem mniej więcej kiedy występuje i dlatego tylko. I mam jakoś więcej suchości niż w poprzednich cyklach, może tak duphaston działa sama nie wiem... Brałam trochę wiesiołka ale jakoś nie widzę różnicy. Eh...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 12:04
-
Dziękuje
Monifah ja brałam tabletki antykoncepcyjne przez ostatnie prawie 6 lat bez przerwy i udało mi się odrazu zajść w ciąże dlatego myślę że nie mają one aż takiego znaczenia.. Ale oczywiście życzę ci z całego serca małej fasoleczkiMonifah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaaartinka ogromne gratulacje, dopisałam Ci serduszko i date testowania a Ciebie bulinek88 witamy i również dopisałam Cię do naszej listy staraczek 88
1. asiorekkkk
2. Evik 11.03.2014
3. Another
4. Monifah
5. rastafanka
6. potforzasta
7. Rybeńka
8. Groszek
9. Maniuś
10. Anuleczka
11. Dora524
12. Martaaa