'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maniuś wrote:Potforzasta zrob jutro z porannego moczu*_*
karola88 wrote:potworzasta dostaniesz lanie za popoludniowe testowanie jako staraczka i mamusia musisz wiedziec o tym ze sikanca robi sie z rana
staraczka owszem ale mamusią niestety nie jestem jeszcze A chciałabym baaardzo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle mi serducho dzisiaj bije dziewczyny... Wczoraj po wizycie u dentysty wpadłam po testy do apteki kierowana dziwnym uczuciem, nad ranem miałam sen jak mój mąż się cieszył, że test pozytywny i że w końcu ciąża. Wstałam poszłam zrobić test i bardzo blada kreska na teście o czułości 25, blada ale była i to dość szybko bo po o 10 min . No nic powtórzę test w niedzielę rano i będę mieć zapewne jasność i wtedy będę przyjmować ewentualne gratulacje Póki co bardzo bardzo się boję, 2 mies temu przeżyłam poronienie i boję się powtórki, ale staram się wypierać złe myśli.
asiorekkkk, Monifah lubią tę wiadomość
-
może poczekamy aż przyszła mama sama tu o tym powiadomi nie chciałabym wyskakiwać przed szereg ale ja po cichu jej gratuluję i powiem, że wpisała się jako jedna z ostatnich na listę
macadamia.. po cichu gratuluję jak wyszła blada na 25 to na 10 musiałaby być mocniejsza
wstaw nam fotkęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 12:32
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualnyPewnie na 10 wyszłaby mocna, ale nie chcę nad tym za dużo myśleć i się denerwować czy wszystko ok. W poprzedniej ciązy zjadł mnie stres ciągłe testy, chyba z 5 razy robiłam beta hcg, zamiast spokojnie czekać... Teraz stawiam na luz Jeśli ma być dobrze to będzie dobrze i tyle ;)Czekam cierpliwie do niedzieli bo w tym przypadku nic się nie da przyspieszyć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
~Ania~ wrote:A moja z kolei mówi, że mamy zachowywać się tak jak chcemy, jak chcemy codziennie to codziennie nie widzi przeciwwskazań, więc widać ile lekarzy tyle opinii... U nas to naprawdę naturalnie wszystko wychodzi ;P
-
nick nieaktualnyano mamy.. ale co z tego skoro nie wychodzi mam huśtawki.. raz sobie mówię "luuuz, to 6ty cykl, nie macie badan kompletnych, jest ok" a za chwilę myślę "rany, to już 6ty cykl, idzie nie tak, wszystkim się udaje a nam nie" i tak ciągle... zwariować idzie!
-
To jak Cię dopadnie dół że to już 6 cykl to pomyśl sobie np. o mnie że to już 4 lata I ciągle czekamy.
-
nick nieaktualnyWiem Kochana, ale takie rzeczy mnie wcale nie pocieszają :* Ostatnio jak się dowiedziałam, że znajoma też miała puste jajo to normalnie płakałam... jakby to znów moja historia była.
Jeszcze ostatnio moja siostra wypaliła przez telefon, że nie każda kobieta może mieć dzieci, że po to są adopcje. To jej powiedziałam, że czemu ona nie adoptowała skoro ma tylko jednego syna. Że adopcje są nie tylko dla osób, które nie mogą mieć dzieci. Nie mam nic przeciwko adopcjom, żeby ktoś nie pomyślał..
Na każdą z Nas czeka jakiś malutki Cud! -
magda8869 wrote:moze jeszcze odbije.... mnie ginekolog zrypałą za tyle serduszek:) skomentowała " jak maz ma zapłodnic jajeczko (czy jakos tak) skoro jest wypstrykany " heh mowia ze lepiej co dwa dni~Ania~ wrote:U mnie raczej cykl do niczego ;/ temperatury dziwne... co sądzicie?"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."