'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHmmmm w sumie 36,8 to wysoka temp ale z tego co widzę to w I fazie też miałaś wysoką, możę w II fazie cyklu taka tempka bo brałaś antybiotyk i inne lekarstwa a skoro miałaś monitoring i owulacja potwierdzona to pewnie była. Sama nie wiem co Ci odpiwiedzieć. A już jesteś zdrowa czy dalej zażywasz lekarstwa??
-
asiorekkkk wrote:Hmmmm w sumie 36,8 to wysoka temp ale z tego co widzę to w I fazie też miałaś wysoką, możę w II fazie cyklu taka tempka bo brałaś antybiotyk i inne lekarstwa a skoro miałaś monitoring i owulacja potwierdzona to pewnie była. Sama nie wiem co Ci odpiwiedzieć. A już jesteś zdrowa czy dalej zażywasz lekarstwa??
-
nick nieaktualny
-
asiorekkkk wrote:Czyli przy okazji monitoring no to może rzeczywiście to wina antybiotyku.
-
Testować ja będę jak zdążę Chyba że @ przyjdzie.
-
Maniuś skąd ta pewność ?? JA u siebie czuję @ znaczy nie czuję ale tak mi się wydaje że przyjdzie.
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Ja chciałam sie z dzidziusiem wyrobic jeszcze w tym roku, ale chyba mi sie nie uda w takim razie. Skoro teraz zaciazajac termin bylby na grudzien. Szkoda..
a tak wogóle miłego dnia, co słychać?3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnySylvka wyrobisz się z dzidziusiem w tym roku ale z porodem na grudzień to trzeba już zaciążyć . Kurcze mój mąż jest z grudnia ale by miał wspaniały prezent urodzinowy hehe narodziny swojego dzidziusia . Miłego dnia kochane staraczki
Sylvka lubi tę wiadomość
-
Another ja bym nie była taka pewna temp. mi stanęła i nie chce iść do góry.
Co do terminy ja jak wpisuję ten cykl to jakoś 1 albo 6 grudnia mąż miałby prezent na 11 grudnia w domu -
asiorekkkk wrote:Sylvka wyrobisz się z dzidziusiem w tym roku ale z porodem na grudzień to trzeba już zaciążyć . Kurcze mój mąż jest z grudnia ale by miał wspaniały prezent urodzinowy hehe narodziny swojego dzidziusia . Miłego dnia kochane staraczki
Ja też jestem z grudnia:) 30tego:) byłoby super tak urodzić3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
A ja wczoraj po mało nie obrzygałam mojego męża na szczęście udało mi się to powstrzymać dosłownie w ostatniej chwili.