'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Anna nie brałam Clo ale słyszałam że daje jakieś skutki i dużo pasujących objawów do ciążowych.
A i mam prośbę wyłącz Caps Locka bo na forum to oznacza że krzyczysz a raczej wydaje mi się że tak nie jest.
nie wiedzialam o tym caps locku - wiadomo, ze nie krzyczalam, nie mialam powodu dzieki za rade -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macadamia wrote:Ja testuje w prima aprilis Zobaczymy co z tego będzie
U mnie dzis bol w dole brzucha,takie ciagniecie raz na jakis czas,nie wiem co to...do @ jeszcze troche czasu jest...pozostaje czekac...milego dnia wirtualne siostry:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyManiuś wrote:Data fajna...mysle ze kwiecien bedzie bardziej owocny...trzymam kciuki kochane:)
U mnie dzis bol w dole brzucha,takie ciagniecie raz na jakis czas,nie wiem co to...do @ jeszcze troche czasu jest...pozostaje czekac...milego dnia wirtualne siostry:)
U mnie w tym cyklu w drugiej fazie cyklu sporo zawirowań, właśnie odczuwałam przez 2-3 dni ból jajników, ból w podbrzuszu 5-8 dpo... Temperatury też są inne niż w poprzednich cyklach, owulacja też przyszła wcześniej niż zwykle... Dużo rzeczy się pozmieniało i na dobrą sprawę nie wiem czy za sprawą poronienia, czy za sprawą włączonego dupka w 2 fazie cyklu, niemniej jednak liczę na zielony koniec -
nick nieaktualny
-
Oj jak ja bym napisała gdzie mnie ciągnie kłuje boli itd. To masakra. Najgorzej jak mnie muli nie da się tego zwalczyć @ powinna być w piątek między 15 a 17
-
macadamia wrote:U mnie w tym cyklu w drugiej fazie cyklu sporo zawirowań, właśnie odczuwałam przez 2-3 dni ból jajników, ból w podbrzuszu 5-8 dpo... Temperatury też są inne niż w poprzednich cyklach, owulacja też przyszła wcześniej niż zwykle... Dużo rzeczy się pozmieniało i na dobrą sprawę nie wiem czy za sprawą poronienia, czy za sprawą włączonego dupka w 2 fazie cyklu, niemniej jednak liczę na zielony koniec
-
macadamia też na zielony koniec liczę jeszcze 2-3 dni i się powinno okazać.
-
Dzień Dobry wszystkim
Trzymam za Was kciuki, bo faktycznie nasza lista trochę kulejąca
Ja dopiero 12 dc, więc daleko dla mnie do testowania, ale bóle miesiączkowe tylko trochę lżejsze mam już od okresu i tak cały czas (ból podbrzusza i czasem jajników), więc ja chyba nie będę patrzec na bóle, bo co miesiąc wychodzi, że w ciązy jestem he he
A ból miesiączkowy już po okresie to dla mnie nowoścWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 10:46
-
Monifah to tak jak my wszystkie
Ale mnie krzyż boli masakra.Monifah lubi tę wiadomość
-
co myslicie u mnie????dodad ze na pewno owulki nie bylo w tym dniu co mi wyznaczyl uvu....raczej byla we wtorek 19 dc gdyz bedac w piatek 22dc pani ginekolog stwierdziła, ze na pewno jest juz po owulce z prawego jajnika....wiec musiala bc wczesniej...tylko nie wiem co z ta tempka, jestem chora wiec mowila ze mam nie zwracac uwage na nia, ale moze wzrot wlasnie nastapil kilka dni po owulce?? -
nick nieaktualny
-
asiorekkkk wrote:magda8869 a na pewno miałaś owulkę?? Bo nie ma u Ciebie znacznej różnicy w temperaturach chyba że to rzeczywiście wina choroby. Trzymam kciuki powodzenia
bylam na usg w piatek 22 dc slowa pani ginekolog to takie: " jestes po owulaci, prawy jajnik tkliwy na nacisk to dobrze reaguje na bol, jajnik powiekszony a ta czarna duza plama to slad po peknietym pecherzyku, jest wprawdzie obok pecherzyk ale nie dominujacy... i co ty na to ???juz sama nie wiem co myslec ....