A może zmiana tematu? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ellka a jest szansa ze znajdziesz taka sama?
Ja tam czasem cos niezdrowego zjem ale pozniej odchoruje bo żołądek sie odzywa- w sumie to przez niego przeszlam na w miare zdrowe jedzenie
Anuś a moze jakis fajny kosmetyk w Organique albo kule do kapieli- tam maja fajne rzeczyCierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
Mati, oj bardzo wątpię. Ale może uda się znaleźć też jakąś fajną
-
Elka mam urlop, ale żebym urlopowała to nie powiem... teściowie wyjechali na wszasy i mieszkamy u nich i pilnujemy bardzo zgryźliwej babci. Jestem bardziej zmęczona niż chodząc do pracy i marze już o powrocie i spokoju w domu...!
Anuś Hmm a jakiś t-shirt/sweter? Albo ja ostatnio np. Zrobiłam taki zestaw rożnych zdrowych przekąsek. Dla cukrzyka robiłam - jakieś orzechy, dobra herbata, jagody goji, nasionka chia. Ale to musisz wiedzieć że zje :p -
Pilik, a no tak, pisałaś. Ja sklerotyczka to mi się zapomniało, sorki
Do kiedy urlop?
-
Mati organizm nie raz wie co dla nas lepsze!! Ja tak nabiał prawie cały odstawiłam bo wysypki zaczęły mi wychodzić. Po alkoholu robią mi sie mega gule na twarzy inspekcjach, które bolą, są brzydkie i dluuugo się goją. No ale niestety po słonych przekąskach nic mi się nie dzieje :p...
-
Mati1 wrote:Ellka a jest szansa ze znajdziesz taka sama?
Ja tam czasem cos niezdrowego zjem ale pozniej odchoruje bo żołądek sie odzywa- w sumie to przez niego przeszlam na w miare zdrowe jedzenie
Anuś a moze jakis fajny kosmetyk w Organique albo kule do kapieli- tam maja fajne rzeczy
dzięki za pomysł ale Teściu jest już po 60-tce więc myślę że muszę dalej myśleć...
Początek starań o maleństwo 2015r.
AMH 4,94
25.11.2019r. Decyzja o IVF. Pierwszy termin w klinice.
28.01.2020r.Biopsja Męża (TESE) -wyniki dobre
24.04.2020r.Zaczynamy działać!!!
11.05.2020r.1Stymulacja
16.05.2020r. Transfer-nieudany.
9.08.2020r. 2Stymulacja-Transfer odwołany.
19.10.2020r. 2Transfer(crio)-cb
4.12.2020r. Histeroskopia usunięcie polipa.
16.01.2021r. 3Stymulacja(Punkcja)
15.02.2021r.3Transfer(crio)nieudany.
22.06.2021r.IUI😢
20.07.2021r. IUI 😢
28.11.2022r. Transfer AZ 🥰 🍀🤞
8 dpt beta 84,5
10dpt beta 172
15dpt beta 1456
Adaś jest już z nami 🥰 16.08.23r. -
Pilik, no to jeszcze trochę
Mati, racja raz się żyjeMati1 lubi tę wiadomość
-
Hej hej
Ja nawet nawet, pomimo wczesnej pobudki:) Ale dzień zapowiada się fajnie Pogoda również
Miłego dnia :* -
U mnie mąż zrobił sobie wygnanie nocne;p Przyniósł robotę do domu, bo zawalony papierzyskami, poszedł pracować w drugim pokoju i tam też spał. A noc wcześniej się wyniósł bo chrapałam oO
-
A na mnie kawa nie działa ;p Piję czasem, jak mam ochotę na coś dobrego;p
Mati, niby tak, ale i tak spałam na złożonym, więc połowa mi musiała wystarczyć ;p
-
Przyzwyczaiłam się jednak, że obok śpi mąż bez niego nie lubię, tak pusto jest