A może zmiana tematu? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja lubię słodkie winko
Wczorajszy dołek powoli zakopuje, może jutro będzie jeszcze lepiej -
Anet_86 wrote:A jeszcze o winku miałam napisać - uwielbiam półwytrawne czerwone.
To chyba idealne na poprawę endometrium
Ellka ja też słodkie, ewentualnie pół, najlepiej białeEllka lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
W domu mam czerwone wytrawne to za miesiąc się przyda
Parsleyek lubi tę wiadomość
-
Anet dobra duszyczko zawsze masz dla nas dobre słowo- super
Chcialam zaczac trening od dzis i co... bol gardla zaraz jak przejdzie to ruszam:)
Na dzis pozostaje mi tylko winko na rozgrzanie polslodkie porzeczkowe lub truskawkowe- to jest mocAnet_86 lubi tę wiadomość
Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
Anet dzięki za motywacje
Ja dalej na zjeździe, ale mam nadzieję że to się zmieni wkrótce... śniło mi się dzisiaj że się udało i wszystko było dobrze (mimo całej irracjonalności snu)... żeby tak w życiu mogło być ...
Achh ale bym się winka napiła!
A ja jestem uczulona na winko ( -
Anet, o to to , wątek musi żyć
Nie wytrzymałam i kazałam małżowi otworzyć butelkę wytrawnego. Ble niedobre to to ;p ale przecież nie wylejęAnet_86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ehh, małża miseczka na chrupadło uległa pęknięciu i właśnie musiałam wysłuchać całej żałosnej litanii o kochanej miseczce... Muszę znaleźć mu podobną
-
Haha, biedny mąż, taka strata!
A co tam pysznego chrupniecie?
Ja zdrowo się generalnie odżywiałam, aż do ciąży w maju. Nie miałam smaku na bić, jadłam tylko kanapki z żółtym serem. I nie byłoby w tym nic złego, że od tej pory nie mogę dojść do stanu sprzed i jem jakieś kiepskie żarcie, weny na gotowanie brak,
Chetnie przygarnę przepisy na w miare zdrowe i dobre (a i bez mięsne :p) posiłki :p -
Pilik, śmiej się ;p to była jego ulubiona, miał ją od lat. Niestety dostała się w niepowołane łapki
Objadamy się chipsami, bardzo zdrowo;p ja popijam winkiem;)
-
Elka to jedyne co u nas się udało "ugrać". Cześciej sięgamy po orzechy. Kupiliśmy sobie teraz chipsy na wyjazd po paczce i leżą od przyjazdu a juz Orawie dwa tygodnie minęły i wcale nas nie ciągnie :p tyle dobrze, hehe
Kupisz mu jakąś ładną miskę inną i zapomni -
Pilik, zawsze to coś zdrowiej:) Nie ma kto ich zjeść?
A po miskę muszę się do sklepu wybrać, pooglądać, pomacać -
A to teraz się urlopujecie?
-
Ja też czasem biegam, ale tylko 5km, jestem zbyt leniwa żeby się zmotywować do częstszego a szkoda bo też uwielbiam to uczucie gdy po pewnym czasie jak biegnę czuję jak ogarnia mnie radość ach te endorfinki
Co do odżywiania ja kiedyś sporo piłam głównie piwa bo uwielbiam jego smak, więc od jakiegoś czasu staram się ograniczać, wzięło mnie na owoce i codziennie podjadam, jem więcej ryb, no zobaczymy jak długo wytrzymam
Pilik my uwielbiamy mieszankę studencką - orzechy i rodzynki
Udanych poszukiwań miseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2017, 21:02
-
No ja też więcej niż 5 km nie przebiegłam
No ciekawe czy znajdę odpowiednią;p -
Hej dziewczyny!!!
Macie może pomysł co kupić dla Teścia na urodziny:) Pomóżcie bo nie mam pomysłu co kupić Teściu nie pije alkoholu i musi uważać na słodycze...mam problemPoczątek starań o maleństwo 2015r.
AMH 4,94
25.11.2019r. Decyzja o IVF. Pierwszy termin w klinice.
28.01.2020r.Biopsja Męża (TESE) -wyniki dobre
24.04.2020r.Zaczynamy działać!!!
11.05.2020r.1Stymulacja
16.05.2020r. Transfer-nieudany.
9.08.2020r. 2Stymulacja-Transfer odwołany.
19.10.2020r. 2Transfer(crio)-cb
4.12.2020r. Histeroskopia usunięcie polipa.
16.01.2021r. 3Stymulacja(Punkcja)
15.02.2021r.3Transfer(crio)nieudany.
22.06.2021r.IUI😢
20.07.2021r. IUI 😢
28.11.2022r. Transfer AZ 🥰 🍀🤞
8 dpt beta 84,5
10dpt beta 172
15dpt beta 1456
Adaś jest już z nami 🥰 16.08.23r.